Egyéb

Bánkitó Karanténfesztivál Online | Impróka-rantén

Online nézhető ONLINE
2020. április 17. (péntek) 17:30 - 18:30

Az Impróka online csoportja társulati tagokkal, tanítványokkal és mindenkivel, aki szívesen töltene némi időt a karantén alatt impróval és az Imprókával. 


Ki mondta, hogy karantén idején nem szabad játszani, új embereket megismerni, nevetni, jól érezni magunkat, kapcsolódni, felszabadulni, hibázni tanulni, egymástól tanulni, közösséget építeni, bohóckodni, együtt lenni?
Hála az égnek, ezt senki se mondta.

Az impróban sokszor lépnek ki a komfort zónánból, másokkal együtt játszanak, új dolgokat próbálnak ki, a határokat feszegetik. Az Impróka csapata, egy kísérletező kedvű és nyitott szellemiségű improvizációs társulat. Céljuk, hogy terjesszék az improvizáció szeretetét, nem csak mint előadóművészetet, hanem mint olyan készségfejlesztésre és közösségépítésre is alkalmas műfajt, ami a mindennapi életet színesíti és formálja, bizony, bizony még karantén idején is.


Az alkalmakat az Impróka két művészeti vezetője, Bokor Ági és Szabó-Szontágh Luca tartják. ZOOM konferencián fognak imprózni, aminek a linkjét itt az eseményben teszik majd közzé kezdés előtt negyed órával. A programra ÉRKEZÉSI SORREND alapján az első tíz jelentkező tud majd becsatlakozni, úgyhogy legyetek kattintásra készek!