Egyéb

ELTE TáTK Nyílt Nap 2022

ELTE Lágymányosi Campusa
2022. január 19. (szerda) 10:00
Ingyenes

Helyszín:

ELTE Lágymányosi Campusa
1117 Budapest, XI. kerület, Pázmány Péter sétány 1/a.

TáTKarokkal várnak minden érdeklődőt – érettségizett és érettségi előtt álló diákot és szülőt – az ELTE Társadalomtudományi Kar 2022. január 19-i Nyílt Napjára.
REGISZTRÁCIÓ ÉS ADATKEZELÉS
Kérik, hogy itt regisztrálj


Kedves Érdeklődő!
Az eseményen megismerkedhetsz az ELTE TáTK oktatóival, szakvezetőivel, valamint az egyes alap- és mesterszakok hallgatóival is.
Karbemutató és a felvételi dokumentációt segítő előadásokkal is készülnek, valamint lehetőséged lesz az ELTE TáTK-n oktatott alapszakok (szociális munka, szociológia és nemzetközi tanulmányok) egy-egy mintaóráján is részt venni.
Információs pultjaikon ösztöndíjakkal, illetve az egyetemi hallgatói és sportélettel kapcsolatos kérdéseidre is szívesen válaszolnak.
Ha a járványhelyzet engedi, személyesen várnak az ELTE Lágymányosi Campusán 2021. 01. 19-én, azonban arra is felkészülnek, hogy az online térben valósítsák meg az eseményt szükség esetén. Ezért kérnek, hogy regisztrálj és hagyd meg e-mail-címed, hogy az esetleges online elérési csatornákról levélben is értesíteni tudjanak! Köszönik! 
MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?
❗ Látogass el a Nyílt Napra, és szerezz több infót az ELTE TáTK képzéseiről, ösztöndíjlehetőségeiről!
❗ Hallgasd bele a különböző alapszakok mintaóráiba!
❗ Beszélgess a különböző szakok oktatóival és hallgatóival! Ha kérdésed van a képzéssel kapcsolatban, keresd a szakos képviselőket a szakos pultoknál!
❗ Ismerd meg az ELTE TáTK-t testközelből! Légy része egy olyan közösségnek, ahol mindenkit meghallgatnak és minden vélemény számít!
❗ Ismerd meg az ELTE sportprogramjait!