Egyéb

Esti séta az állatkertben

Fővárosi Állat- és Növénykert
2020. augusztus 13. (csütörtök) 18:00
Ár: 10 000 Ft

Helyszín:

Fővárosi Állat- és Növénykert
1146 Budapest, XIV. kerület, Állatkerti körút 6-12.

Az állatkertben a zárás után sem áll meg az élet, de vajon mit csinálnak éjszaka az állatok? Ha kíváncsi vagy rá, akkor itt a remek alkalom, hiszen most nemcsak az esti hangulatba kóstolhatsz bele, de a kulisszák mögé is bekukucskálhatsz.


Az éjszakai állatkert szinte olyan, mint egy igazi dzsungelkaland! Fürkészd ki az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz! Szakvezetőkkel barangolhatod be a kertet, és beleshetsz a rácsok, üvegfalak és kifutók mögött zajló titokzatos állatkerti életbe is. A csoportok vezetői megmutatják például az állatorvosi rendelőt, vagy a takarmánykonyhát, a gondozók egészen közelről megismertetik az érdeklődőket a legkülönlegesebb állatokkal, sőt még az akvárium látogatók számára láthatatlan részébe is be lehet kukucskálni.


Az eddigi évek során a résztvevők jártak már a zsiráfok fellegvárában, kézbe vehették az óriáskígyót, és megismerkedhettek Gézával, a tapírral is. Idén te is részese lehetsz ennek a páratlan élménynek!


A sokféle látnivalóból minden alkalommal más-más érdekességet szednek csokorba, így ha valaki többször is szívesen részt venne egy ilyen sétán, minden alkalommal újabb és újabb érdekességeket, rejtett helyeket ismerhet meg. A jegyek megvásárólhatóak személyesen az Állatkerti Ajándékboltban minden nap 9-től 17:00-ig, vagy elektronikusan a dátum melletti vásárlás gombra kattintva.


 

Ajánlók és kritikák: