Egyéb

Főzz együtt Steiner Kristóffal! – Élményfőzés élőben, online

Online nézhető ONLINE
2021. november 20. (szombat) 18:00 - 23:59

A Nosalty és a Knorr elindítja legújabb online főzős eseménysorozatát az ország kedvenceivel, akik az otthonfőzésben is jeleskednek – nem csak kezdőknek!
Kikkel főzhetsz?
Steiner Kristóf, Gáspár Bea, Sztarenki Dóra, Fancsikai Eszter és Sass Dani is elmennek a Nosalty konyhájába, ahonnan élőben jelentkeznek október 23-tól szombat esténként.
Az ország bármely pontjáról csatlakozhatsz, nem kell mást tenned, mint kiválasztani a neked megfelelő időpontokat vagy dönts a kedvenc sztárjaid és receptjei mellett, ez alapján jelentkezz egy vagy több, akár az összes alkalomra. Házhoz viszik a hozzávalókat, neked nincs más dolgod, mint online csatlakozni hozzájuk.


Tarts velük 2021. november 20-án, amikor mindannyiuk Kristófja, az újságíró, szerkesztő, író, műsorvezető és gasztroblogger osztja meg a nézőkkel 2008 óta szerzett vegán tapasztalatait. Készítsetek vele tacot feketebabpürével, sült zöldségekkel és salsával! Kristóf vegán receptjeit mindig az ételek és az élet szeretete inspirálja, multikulturálisak, vegánok, de egyúttal bárki által könnyedén kivitelezhetők.