Egyéb

Kishercegszemmel online

Online nézhető ONLINE
2020. április 22. (szerda) 10:00

Az előadás az emberi útkeresés, a magunkra találás, a bennünk lévő gyermeki énhez való visszatérés folyamatait mutatja meg a mozgás, a látvány és a zene eszközeivel. Ötletadó szöveg Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című regénye, amelynek főhőse a tisztaság, ártatlanság és felszabadult életöröm jelképe. Az előadás felnőtt szereplője a különböző szociális és hatalmi konvenciók, előítéletek rabjaként jelenik meg, ám a történet során sikerül megtalálnia a módját, hogy szembenézzen saját átalakulásával és visszataláljon a játékhoz, a gyermeki én természetes tisztaságához és ezáltal a gyermeki lét könnyedségéhez. Nekünk sikerül-e néha?


Bemutató időpontja: 2019. nov. 23.
Alsó korhatár: 6 év
Az előadás időtartama: 50 perc


Díszlettervező: Albert Alpár
Jelmeztervező: Borsos Viola
Koreográfia: Jakab Melinda
Zene: Domokos Előd
Rendező: Vadas László


Előadják: Jakabfi Ivett m.v., Domokos Szabolcs, Urmánczi Jenő, Erdei Emese, Balogh Dorottya, Bondár Tibor, Mostis Balázs


Házhoz jön a kolozsvári Puck Bábszínház. Ezen a héten is új előadásokkal jelentkeznek, amelyeket naponta kétszer fognak közvetíteni, 10.00 és 18.00 órától. 


Az előadások a WonderPuck Utcai Fesztivál Facebook-oldalán lesznek elérhetők, a fenti időpontokban. Ha valaki lemaradna a hétfői és szerdai közvetítésekről, az hétvégén bepótolhatja. További információt a bábszínház honlapján található.