Klíma Klub workshop / Húsvéti szójagyertya + virágdekor

2022. április 6. (szerda) 18:30 Gödör 1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 50

Ár: 3000 Ft
Rieger Johanna előadó
2022. április 6. (szerda) 18:30 Gödör 1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 50

Ár: 3000 Ft
Rieger Johanna előadó

A Gödör Klíma Klubjában elkezdtük a 'slow life & zero waste' workshopjainkat. Készülj a Húsvéti ünnepkre - A tavalyi nagysikerű szójagyertya készítő workshopunk Húsvét alkalmából kiegészül tavaszi virágkosár készítésével Ilyen amikor egy jógaoktató, lelkes slow life életmód népszerűsítője és egy virágkötő összefog. Rögtön közös workshopot tartanak. Most megmutatjuk, mennyire könnyedén elkészítheted otthon is a saját gyártású gyertyádat. A fény a sötét, hideg estéken egyenesen gyógyító hatású. Varázsolj kellemes hangulatot természetes alapanyagokból. A saját készítésű szójagyertyákat illóolajokkal dúsítjuk, olyanokkal, amiket szeretsz.
A szójaviasz önmagában is finom illatú és környezetbarát. Biztosan tudod, hogy a hagyományos gyertyák paraffint tartalmaznak, ami a környezetre is káros anyag. Ezen a workshopon elsajátíthatod a praktikákat, és a gyertyákat is viheted. És amíg a szójagyertyák megdermednek annyira, hogy elvihesd, addig tavaszi virágkosárkát készíthetsz friss növényekkel, megtanulva ezáltal néhány egyszerű és otthon is használható virágkötészeti fogást. Megtanulhatod, hogyan kell a vizes tűzőhabot megfelelően előkészíteni és a vágott virágok kezeléséről is lesz  szó.
A színes tavaszi virágok mellett barkaágakkal színesítjük a kompozíciót és a Húsvétra is gondolva akár vidám kis tojásokkal is kiegészítheted a művedet. Minden szükséges eszközt biztosítunk a workshop idejére, így csupán a kíváncsiságoddal kell érkezned. A kész alkotást természetesen hazaviheted, és a kosárkát a virágok elhervadása után újra felhasználhatod.


Részvételi díj (anyagköltség) a helyszínen: 3000 Ft
A workshopot Rieger Johanna, jógaoktató és Török Viktória, virágkötő tartja.
Itt jelezd, ha részt veszel a workshopon, hogy a szervezők tudják mennyi alapanyaggal készüljenek: johanna.rieger@gmail.com