Egyéb

KREA Grafikus tájékoztató (online nyílt nap)

Online nézhető ONLINE
2020. december 03. (csütörtök) 17:00

Érdekel, hogy mit jelent sikeres grafikusként vagy brand designerként dolgozni? Látni szeretnéd, hogy milyen munkákat leszel képes előállítani ezzel a képesítéssel? Tudni szeretnéd, hogy hogyan tudsz önállósodni a grafikus szakmában?

Regisztrálj az online tájékoztatóra!

Ha a válasz igen, akkor ott a helyed 2020. december 3-án 17:00 órakor a KREA Design Iskola Online Grafika Tájékoztatóján, ahol Nemes Mara igazgató részletekbe menően tájékoztat a KREA-ról és a KREA grafikus, tervezőgrafikus, kiadványszerkesztő, illusztrátor, valamint brand designer képzéseiről. Az online beszélgetésben részt vesz Simon Attila, a Brand Bar grafikus ügynökség ügyvezető igazgatója, a KREA grafikus tanára és a brand designer szak szakvezetője.

A tájékoztatón keresztül átfogó képet kapsz az iskola szellemiségéről és működéséről, a képzések felépítéséről, valamint az itt megszerzett tudás piaci értékéről. Az esemény a Zoom felületén történik, ahol a prezentációt kötetlen beszélgetés és kérdésszekció követi.

Mivel a tájékoztatón a résztvevők száma a felület lehetőségei miatt limitált, részvételi szándékodat lehetőleg minél hamarabb jelezd az alábbi regisztrációs linken!
A szakok részletes leírását a www.kreaiskola.hu honlapon találod.
Kérdéseidet a kommunikacio@kreaiskola.hu címen tudod feltenni.