Egyéb

Legend Rally 2. Virtuális Karantén Futam

ONLINE
2020. április 11. (szombat) 08:00 - 16:00

Helyszín:

ONLINE
1000 Budapest, Világháló

A szervezők közel 7 éve dolgoznak azon, hogy a hobbi terepjárósoknak a lehető legérdekesebb és legszínesebb élményt adhassák határon innen és túl. Céljuk, hogy egyfajta „kultúr-rally” nagykövetként megmutassák a versenyzőknek országunk- és a Balkán rejtett szegleteit, népszokásait, a kultúra- és gasztronómia sokszínűségben rejlő szépségeket.
A hazai és külföldi helyszíneken megrendezett LegendRally futamok izgalmas kalandokkal várnak minden résztvevőt: a magyarországi futamsorozat egy-, illetve két napos, míg a külföldi túra közel tíz napon át nyújt felejthetetlen kikapcsolódást az egész családnak. A térképes és GPS pontkereső versenyek kiemelt különlegessége, hogy egy központi téma köré épülnek, így az elmúlt évek futamain nem csak a magyar királyokat, feltalálókat ismerhették meg versenyzők közelebbről, hanem egy instant időutazás keretében elkalauzolták őket a ’20-as, ’60-as, ’80-as évekbe is.


A jelenlegi szomorú helyzet viszont mindenkit a négy fal közé kényszerített, így míg az autók a hosszú téli pihenő után a garázsban várják, hogy ismét terepre merészkedjenek, addig se szeretnének tétlenkedni, hiszen az internet segítségével egy egész világ áll a rendelkezésre, a maga felfedezésre váró szépségeivel együtt.


A Legend Rally Magyarország leglátogatottabb, legismertebb 4x4-es terepjáró futamsorozata különleges kezdeményezésnek ad lehetőséget! Most nem a versenyzőknek, hanem Családoknak, barátoknak nyújt valódi, de mégis virtuális élményt!


Életre hívták a Legend Rally Virtuális Karantén Futamot, egy izgalmas, lebilincselő, ingyenes programot, ami az egész családnak kikapcsolódás nyújthat a karantén idején. Egy határok nélküli online futam, mely fotelből zajlik és ahol bármi megtörténhet New Yorktól, Berlinen át egészen Egyiptomig. A verseny közben ugyanúgy kerülgetned kell a járókelőket, mint hétköznap, de most nem hagyod el a szobát és közben feladataid lesznek, ehhez pedig elég egy számítógép és internet hozzáférés.
A VIRTUÁLIS rajt pillanatától lesz néhány órád, hogy egy itinerben megadott pontok közül minél többet felkeress, és a feladatlap kérdéseire a pontokon a helyes válaszokat megtaláld. Az adott feladatok különböző pontértékkel bírnak, így nem az lesz a győztes, aki a leggyorsabb, hanem az, aki a legjobb taktikát, tudja összeállítani annak érdekében, hogy a legtöbb pontot gyűjtse össze.


Az első túrán 104 csapat állt a virtuális rajtvonalhoz és járta be a világot, így trombitáld össze a társaságot, várnak minden korosztályt, családokat, barátokat!


A Nevezéshez az Legend Rally 2. Virtuális Karantén futam Facebook eseményében az „Ott Leszek” gombra kattintva csupán csak 3 kérdésre kell megadnod a választ, amit hamarosan visszaigazolnak! A visszaigazolással nevezésed elfogadott.
Mozdulj meg és maradj otthon!
#maradjotthondegyere