Fesztivál

Eleven Tavasz 2024

Bartók Béla Boulevard
2024. május 03. (péntek) 12:00 - 2024. május 04. (szombat) 23:00

Helyszín:

Bartók Béla Boulevard
1110 Budapest, Bartók Béla út

Május 3-án és 4-én, ahogy azt már megszokhatta a közönség, színes és változatos programokkal várja az érdeklődőket az Eleven Tavasz!. Kezdve a gasztronómia szerelmeseivel, a kultúra és művészet kedvelőkön át, egészen az aktív kikapcsolódni vágyókig, mindenki megtalálhatja majd a számára legkedvesebb programot.


Az aktív pihenésre vágyók válogathatnak különböző témákban megrendezésre kerülő workshopjaik között vagy részt vehetnek interaktív vezetett sétáik egyikén.


A kikapcsolódni vágyóknak is készülünk lehetőségekkel, egy finom ebéd vagy vacsora elfogyasztását követően belehallgathatnak akár egy könnyű zenei koncertbe, vagy végig járhatják az utca művészei által létrehozott aktuális kiállításokat, kültéri alkotásokat.


Az Eleven Tavasz helyszínei idén is a Gellért tértől egészen a Feneketlen-tó vonaláig tartanak. Áprilisban már kihelyezésre kerülnek információk az esemény sorozatban résztvevő helyszínek kirakatában, az adott helyhez kapcsolódó eseményekről, művészekről és alkotásaikról. Elevenedjen Ön is a Bartók Béla Boulevarddal!

Időszaki

máj. 03.
  • 18:00