Fesztivál

Fitbalance KIDS 2020

Orczy-kert
2020. augusztus 30. (vasárnap) 09:00 - 19:00

Helyszín:

Orczy-kert
1089 Budapest, VIII. kerület, Orczy út 1.

Aszervező Fitbalance csapat folyamatosan dolgozik a rendezvény előkészítésén, és úgy döntött: augusztus 30-án megrendezi a sportot, kalandot és élményt kínáló, ingyenes gyermekfesztivált a budapesti Orczy-parkban.


A gyermeknap nem maradhat el!


A járványügyi intézkedések miatt eredeti időpontjában, május 31-én nem volt lehetőség megtartani a Fitbalance Kids-et, de az ingyenes gyermeknapi rendezvény idén sem marad el:


Augusztus 30-án várja az érdeklődőket a budapesti Orczy-parkban.


Tavaly több mint 14 ezren voltak kíváncsiak az 50-féle sportprogramra, látványos sportbemutatókra, óriás akadálypályákra, interaktív élményparkra, koncertekre és közönségtalálkozókra – idén pedig a szervezők még izgalmasabb programokkal készülnek, hogy kárpótolják a gyermekeket az elmaradt tavaszi élményekért.


A 3-18 éves fiataloknak szóló ingyenes rendezvény küldetése, hogy népszerűsítse a klasszikus és modern mozgásformákat, sportágakat, valamint az egészséges életmódot.


Közönségtalálkozóra érkeznek a legnépszerűbb hazai sportolók,énekesek és véleményvezérek.


A gyermekek megismerkedhetnek a mindennapok hőseivel, vagyis a legfontosabb közszolgáltatásokat ellátó szervezetekkel.

A Fitbalance Kids szervezői azt kérik az érdeklődőktől, figyeljék az esemény Facebook oldalát, ahol folyamatosan tájékozódhatnak az aktuális helyzetről. A legfontosabb pedig továbbra is az: mindenki
tartsa be a járványügyi óvintézkedéseket, vigyázzon magára, gyermekeire és szeretteire!