Fesztivál

Földgömb Fesztivál

Millenáris (D csarnok)
2022. október 16. (vasárnap) 10:00 - 18:30

Helyszín:

Millenáris (D csarnok)
1024 Budapest, II. kerület, Kis Rókus utca 16-20.

A természeti környezet megóvása és a terepi kutatás mindig is kéz a kézben járt a Földgömb magazin és alapítványa életében. Rendezvényeik – a Felfedezők Napja és a Zöldgömb Fesztivál – eddig külön-külön szedte csokorba e két téma legizgalmasabb előadásait, kiállítóit. A Földgömb Fesztiválon összegyúrták, ami összetartozik: hiszen tudományos eredmények nélkül nem lehet megóvni bolygónkat.
A klímaváltozás már nem kopogtat, hanem ránk rúgta az ajtót! Kínzó kérdésekre keresik tehát a válaszokat október 16-án, de megoldásokat is megpróbálnak adni! Természetesen mindezt a Földgömbtől megszokott formában: előadóikkal bebarangolják bolygónk legszebb és legérzékenyebb zugait, a standokon pedig az elmaradhatatlan játék mellett személyesen is találkozhatnak kutatókkal, szakértőkkel, utazókkal, barátokkal!
A Földgömb Fesztivál ismeretterjesztő, családbarát rendezvény. Ha regisztrálsz belépődíjat sem kell fizetned és előnyben részesülsz teltház esetén. Ráadásul naprakész tájékoztatást kapsz a programról, játékokról és a nyereményekről is!