Fesztivál

III. GÓLEM Fesztivál

Szalki-sziget
2020. augusztus 24. (hétfő) 17:00 - 2020. augusztus 27. (csütörtök) 20:00

Helyszín:

Szalki-sziget
2400 Dunaújváros

A tavalyi felejthetetlen együttlét után ismét összebújnak egy nagy közösségi fesztivál erejéig, hogy a pesti utcákon őrjöngő arcok kreativitása újra kirobbanhassék. Ugyanaz mint eddig, csak még jobban: móka, kacagás, hessz, pihi és pacsa, idén a dunaújvárosi Szalki-sziget vadregényes fái alatt. A magyar fesztiválszervezés apostola, Gerendai Károly előtt tisztelegve egy nulladik nappal egészülnek ki, így idén már három fülledt éjszakán át fogják nektek csinálni a fesztivált a kortárs magyar és nemzetközi szcéna legifjabb titánjai és titániái - egy verbálisan rojtosra erőszakolt szakkifejezéssel élve - igazán változatosan. 


Menjetek el lötyögni, totyogni, jófej embereket megismerni, köhögő jógaórát tartani vagy csak kiélvezve a nyár utolsó pillanatait, felfejelni a pontot az i-re. 


A GÓLEM egy közösségi fesztivál, egy nagy baráti társaság által összedobott rendezvény. Legyen az színház, zene, installáció, arcfestés, jógaóra vagy bogárhatározás (de akár csak 3 extra babzsák) nagyon örülnek mindennek, ami szerintetek még szuperebbé és személyesebbé tudná tenni az együtt töltött három napot. Akármilyen ötletetek van, írjatok nekik!