Fesztivál

LUDOVIKA Fesztivál 2022

Orczy Park
2022. május 05. (csütörtök) 15:00 - 2022. május 07. (szombat) 20:00

Helyszín:

Orczy Park
1089 Budapest, Orczy park

Az egykori Ludovika Akadémia, s így a Nemzeti Közszolgálati Egyetem életének is fontos része a hagyományőrzés, ennek egyik legfontosabb momentuma a 100 napos ünnepség, amely a honvédtisztképzés lezárásának fontos mérföldköve, az utolsó lépcső 100 nappal az augusztus 20-i ünnepélyes tisztavatás előtt. Ezt a hagyományt megtartva szervezte meg a korábbi években az egyetem a Ludovika Fesztivált, ahol a szélesebb közönség különböző bemutatókon és családi programokon keresztül ismerhette meg az egyes hivatásrendeket.
Két év kihagyás után új köntösben és a korábbiaknál gazdagabb programkínálattal tér vissza a Ludovika Fesztivál az Orczy-parkba! Zenei programokkal és koncertekkel, szabadegyetemi előadásokkal, valamint izgalmas gyerek- és sportprogramokkal várnak mindenkit az eseményen, ahol természetesen nem maradnak el a látványos és hagyományos hivatásrendi bemutatók sem.
A nagyszínpad fellépői között vár a Blahalouisiana, Szabó Balázs Bandája, Brains és a Hősök, a tóparti színpadon pedig akusztikus koncertekkel készülnek. És nincs fesztivál buli nélkül: a party sátorban a lemezek mögött Lotfi Begi, Metzker Viktória, MRKK és még sokan mások várják a táncolni vágyókat.