Fesztivál

MTV Music Week

Országos
2021. november 05. (péntek) 19:00 - 2021. november 13. (szombat) 23:55

Helyszín:

Országos
Országos

Nagyszabású zenei eseménysorozat vezeti fel országszerte több nagyvárosban a 2021-es MTV EMA popkulturális díjátadó show-t, amelyet ezúttal Magyarországról közvetítenek világszerte november 14-én. A november 5-től startoló MTV Music Week keretében országszerte közönségkedvenc hazai és nemzetközi előadók fellépései, köztük a Kraak & Smaak trió és a Lost Frequencies bulijai, illetve a Halott Pénz, a Follow the Flow, a Tankcsapda és még egy sor más előadó koncertjei pörgetik a maximumra a hangulatot.


November 14-én újra élő show-ként tér vissza az MTV EMA, amelyet a történelemben először Magyarországról közvetítenek. A Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő esemény egy világszerte minden közönségnek szóló, igazi globális zeneünnep lesz, világsztárok fellépésével. A fergeteges show-ra országszerte számos kísérő rendezvényen hangolódhat a hazai közönség egy teljes héten át.


Az MTV Music Week és a november 14-i MTV EMA díjátadó show még számos meglepetést tartogat, hazai és külföldi sztárok, partik és rendezvények sora vár a zenerajongókra, melyeket a következő hetekben leplez majd le az ikonikus zenecsatorna.


 

Ajánlók és kritikák: