Fesztivál

Óbudai ZeneZug Fesztivál

Óbudai Társaskör
2021. július 09. (péntek) 10:00 - 2021. július 11. (vasárnap) 22:00

Helyszín:

Óbudai Társaskör
1036 Budapest, III. kerület, Kiskorona utca 7.

Aki szereti a zenét, különösen a komoly zenét, annak mindenképp érdemes ellátogatni erre az eseményre, ahol a hazai jazz és klasszikus zene képviselőinek krémje mutatkozik be és szórakoztatja a nagyérdeműt.


ZeneZug Fesztivál az Óbudai Társaskörben, a Budapesti Vonósok szervezésében. Országos versenygyőztes fiatal művészek gála- hangversenye, jazz és klasszikus zenei koncertek ősbemutatókkal, gyerekprogramok, beszélgetések.


A Budapesti Vonósok szervesésében kerül megrendezésre az esemény, melyen a zenéé lesz a főszerep. A rendezvényen a fiatal generáció is megmutatja magát és szórakoztatja a nagyérdeműt. Aki érdeklődik a komoly zene iránt, annak mindenképp ott a helye, ezen a nívós, zeneszerető eseményen.


A rendezvényen a gyerekeket is nagyon szívesen várják, hiszen a szervezők számukra is izgalmas programokkal készülnek. A jazz és klasszikus zenei koncertek, a beszélgetések, ősbemutatók igazán szórakoztatók és informatívak, így ezek miatt is mindenképp érdemes ellátogatni az eseményre, ahol minden a fülbemászó dallamokról szól!