Fesztivál

Oktoberfest Budapest 2024

Fröccsterasz
Erzsébet tér
Margitsziget
Budai Várnegyed, Savoyai terasz
2024. szeptember 27. (péntek) 17:00 - 2024. október 06. (vasárnap) 20:00
Ingyenes

Helyszín:

Fröccsterasz
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 13
Erzsébet tér
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér
Margitsziget
1138 Budapest, XIII. kerület
Budai Várnegyed, Savoyai terasz
1010 Budapest, I. kerület

A budapesti rendezvény immár 10 éve kínál alternatívát mindazoknak, akiknek személyesen nincs lehetőségük Münchenben megtapasztalni ezt az utánozhatatlan közösségi élményt. Nagy örömükre egyre több külföldi látogatóval is büszkélkedhetnek.
Azon dolgoznak, hogy az eredeti rendezvény egyedülálló hangulatát minél hitelesebben mutassák be a sörgasztronómiára és az igényes szórakozásra fogékony látogatóknak.
A müncheni több ezer főt befogadni képes óriás sörsátrakat Budapestere költöztetni természetesen képtelenség, így az OKTOBERFEST varázsát egyedi környezetben a város legszebb pontjain, a belvárosi Erzsébet téren, a margitszigeti fák lomjai között, valamint a Budai várban, a páratlan panorámájú Savoyai teraszon idézik meg.
Igazi sörkert hangulat eredeti müncheni fesztiválsörökkel és az ország legnépszerűbb német hagyományőrző zenekaraival. Oktoberfest dallamok, bajor kolbász és perec, Drindl és Lederhosen.
Mert csak így az igazi!
A rendezvényeink ingyenesen látogathatók, sőt a készlet erejéig vendégeiknek közel 8000 db eredeti PAULANER Oktoberfest korsóval és fesztiválkalappal kedveskednek, részletek az ajándékok menüpont alatt!
Az elmúlt években valamennyi rendezvényhelyszínen több tízezer ember vett részt.
Idén is várnak szeretettel!
EIN PROSIT!