Fesztivál

Puskin Kuckó 2024 ősz-tél

Puskin Kuckó
2024. szeptember 07. (szombat) 10:00 - 2024. december 15. (vasárnap) 12:00

Helyszín:

Puskin Kuckó
1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 18

A családi sorozat, a Puskin Kuckó 2024-es őszi-téli programjaira augusztus 8-tól lehet jegyeket vásárolni a Puskin mozi pénztárában és weboldalán, s ezzel egyidőben lesz elérhető a nyomtatott katalógus a Budapest Film filmszínházaiban. Jó hír, hogy az új szezonban nem emelkednek a jegyárak!


Ami pedig a kínálatot illeti: a régi kedvencek mellett - mint Boribon és Kippkopp - új előadással érkezik a Nefelejcs Bábszínház. A csúfolódós nyúl most először lesz látható a Kuckó színpadán! A Fabula Bábszínház társulata hosszú idő után ismét beveti a vicces-hősies Vitéz Lászlót, de újra megnézhetitek Mazsola és Tádé kalandjait is. Koncertekben sem lesz hiány, zenél a KolomposEgyüttes, Gryllus Vilmos és a Rutkai Bori Banda. A Hab a tortán-mesesorozat is folytatódik: Bánki Gergely A legcsinosabb óriást kelti életre a Puskin Kuckóban.


A Legkisebbek mozijában 16 előadást tartanak szeptembertől decemberig olyan kedvelt címekkel, mint például a Vili, a veréb, a Mancs őrjárat, s olyan újabbakkal is, mint a Legeslegjobb szülinap, a Robotálmok, vagy a Tomi, Polli és a varázsfény.