Fesztivál

Smart Sport Expó & Fitness Fesztivál

Papp László Budapest Sportaréna
2023. június 04. (vasárnap) 09:00

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.

Az év leginnovatívabb fitnesz rendezvénye!
A jövő a sportban is megérkezett!
Mindened az okos telefonod és az okos órád? Edzés közben is nehezen válsz meg tőlük? Esetleg annyira ellustultál, hogy szükséged van plusz motivációra a mozgás terén? Vagy csak simán szeretnél új mozgásformákat megismerni Magyarország legjobb edzőinek társaságában? Jó helyen jársz! A jövő a sportba is megérkezett és elhozták neked! Tölts velük egy napot az év leginnovatívabb fitnesz rendezvényén!
Ismerd meg a legújabb trendeket, technikai, informatikai és online újításokat a sport, a fitnesz és az egészséges életmód területén! Használd a Smart Sport App-ot, ahol minden programot, kiállítót, edzőt megtalálsz. Vagy fizess egyszerűen az egyedülálló Smart Pay rendszerükkel.
A Smart Sport Expó & Fitness Fesztivál célja, hogy a mai „smart”, azaz okos rendszereket, az online technológia jelenlegi újításait közelebb hozza a felhasználókhoz és megismertesse az aktuális újdonságokkal. Ezt hazánk legjobb szakemberi,közéleti személyiségei, sportolói, edzői és piacvezető cégei segítségével szeretnék megmutatni a budapesti Papp László Sportarénában.
Légy részése egy nagyszabású fitnesz és sport fesztiválnak! Élvezd a legjobb csoportos órákat a küzdőtér nagyszínpadán, vagy valamelyik a multiteremben! Tudj meg minden újdonságot a hazai és nemzetközi fitnesz, és „okos” sport aktuális piaci helyzetéről.


Több mint 10 színpadon próbálhatod ki a legjobb fitnesz trendeket, „functional fitness” mozgásformákat, a legismertebb eszközös és csoportos órákat is, mint például spinning, walkenergie , World Jumping, stb. A rendezvényen megközelítőleg 100 edző várja, hogy bemutassa számodra azt az edzésformát, amit már régóta szerettél volna ki próbálni.
Először Just Clear - Gastro Stage! Az eseményen felállításra kerül egy látványkonyha, kivetítővel. A legismertebb chefek és egészséges életmód területén kiemelkedő cégek várnak a legújabb receptekkel és ételekkel. Kövesd a színpadon , hogy készülnek el az egészséges finomságok, utána töltsd le a Smart Sport App-ból a teljes receptúrát , vagy nézd vissza online az elkészítés folyamatait.
Az IFBB Diamond Cup most egyedülálló programmal egészül ki. Először rendezik meg hazánkban a IFBB Bikini Fitness és Fit-Model Európa Kupát! Ezen felül, nagyszabású, nemzetközi tánc verseny is lesz az eseményen!


Kiemelt programok:
Fitness nagyszínpad a legismertebb edzőkkel és prezenterekkel.
IFBB Diamond Cup &European Cup – Nemzetközi Fitness Kupa
IFBB Functional Fitness Challange
II. osztályú Erőemelő Magyar Bajnokság
Sztárok az egészségért program
Konferencia - Az influenszerek, valamint a social media szerepe a fitness, sport és az egészséges életmód területén!
Workshopok, aktivitások 10 színpadon, több mint 100 oktatóval és edzővel!
Samsung - Just Clear Gastro Stage
Ritmus Csapatok Dance Just Clear Cup
Életmód, Fitness és Sport Expó több ezer négyzetméteren!