A lecsót mindenhol ismerik, még ha nem is mindenhol ezen a néven. Nem csak hazánkban népszerű étel, hanem világszerte. Ahány ország, annyiféle lecsó, az egyik helyen cukkini is kerül bele, máshol padlizsán vagy tojás. A klasszikus magyar lecsó hagyma, paprika és paradicsom egyvelege.
A magyar kolbász mai lényegét a magyar étel kultúra és hagyomány alakította ki. Igazi Hungarikum. Természetesen az igazi Csabai Kolbászt is meg lehet majd kóstolni.
A kettő kombinációjáról nem is beszélve, egy ínycsiklandó lecsós kolbász, felejthetetlen élményt tud nyújtani. Az étel egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Ezt hozzák el nektek, Velence Korzóra, jó kis lecsót , mindenféle formában találva, illetve különleges kolbászokkal karöltve.
Remek gasztro fesztivál, gyerekeknek, családosoknak remek kirándulási lehetőség, ruccanj ki hozzájuk, ígérjik, csalódni nem fogtok!