Könyv

Lengemesék nap | Ramazuri sorozat

Magyar Zene Háza
2023. március 11. (szombat) 10:30

Helyszín:

Magyar Zene Háza
1146 Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 3-5

Filmpremier a Hangdómban, hangszerbemutató, írótalálkozó


A hazai vizeken nagy közönség kedvenc a Berg Judit által fémjelzett Lengemesék, melyből tévésorozat, illetve két egész estés rajzfilm is készült most új dimenzióban éled újjá nem csak a nagyobbacska óvodások és kisiskolások számára. Az apró, tetőtől-talpig zöld lengék a Nádtenger védelmezőinek történetei ezúttal három dimenziós térben folytatódnak a tavasz beköszöntével, amelyet Fejér Simon hangszerei és dalai a 32 hangszórón teljesítenek ki.


A bemutató alkalmából a Lengék és a mese készítői a Zene Háza kvázi minden terébe beköltöznek, így a fiatal közönségnek a premier vetítésen túl lesz lehetősége beszélgetni az író-alkotókkal, illetve egy zenei workshop keretében megismerkedhetnek a mesében hallható hangszerekkel is.

A Ramazuri egy havonta jelentkező programsorozat, melynek célja, hogy a család minden tagja jól érezze magát! Kiscsoportos foglalkozások az ovisoknak, előképzettséget nem igénylő workshopok a család legnyitottabb tagjainak, és persze koncert az egész családnak! Minden alkalom más műfaj, más téma jegyében zajlik, így érdemes lesz vissza-visszatérni!