Koncert

Alter Bridge | Budapest 2022

Alter Bridge előadó
Halestorm előadó
Mammoth WVH előadó
Papp László Budapest Sportaréna
2022. november 14. (hétfő) 18:30

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.

A rock titán Alter Bridge tagjai örömmel erősítik meg a hírt, hogy idén télen egy hosszabb európai turnéra indulnak.


A Pawns & Kings turné 18 ország 25 városát érinti, november 1-én kezdődik Hamburgban és december 12-án zárul Londonban. A banda Magyarországot is útba ejti, 2022. november 14-én lépnek fel a Budapest Arénában!


A riffektől hangos Alter Bridge jelenleg keményen dolgozik hetedik stúdióalbumának felvételein, ami a nagysikerű, 2019-ben kiadott Walk The Sky lemez - amely több mint egy tucat országban vezette a slágerlistát - folytatása. A rajongók étvágyának felkeltésére a zenekar megosztja a kulisszák mögötti, stúdióban készült fotókat a közösségi oldalukon. Mivel a jelenleg még cím nélküli album az év második felében fog megjelenni, így az európai rajongók hallhatják élőben az új dalokat a világon elsőként.


A turnéhoz előzenekarként a Grammy-díjas rock banda, a Halestorm is csatlakozik. A nagyra becsült pennsylvaniai energiabomba új albuma Back From The Dead címmel május 6-án jelenik meg. Az elképesztően erős fellépéseikről elhíresült Halestorm programja minden bizonnyal kihagyhatatlan csemege lesz.


A turnén nem más indítja majd minden este a bulit, mint a Mammoth WVH, amely jó pár európai országban először lép fel, és a rengeteg dicséretet kapott debütáló albumát mutatja be. A Legjobb Rockdal Grammy-jelölését is begyűjtve Distance című kislemezükért, a banda jelenleg a Guns N Roses turnén csiszolgatja fellépéseit, így érdemes lesz korán érkezni az Arénába, hogy elkaphassuk az előadásukat.