Koncert

Ataru koncert

Elmarad
Ataru Taiko előadó
AGORA - Művelődési és Sportház
2021. április 10. (szombat) 19:00

Helyszín:

AGORA - Művelődési és Sportház
9700 Szombathely, Március 15. tér 5.

"Kedves Közönségünk!
A kialakult vírushelyzetre tekintettel, mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében azt a nehéz döntést kellett meghoznunk, hogy az idei október 17- re meghirdetett nagykoncertünket egy későbbi időpontban rendezzük meg!
SAKURA koncertünk új időpontja: 2021. április 10. 19 óra

Jegyvisszaváltás november 30- ig az alábbiak szerint:
Online vásárolt jegyek kezeléséhez 2 módszer készült:
1. Bármelyik megvásárolt jegy QR kódját beolvasva a vásárló eljut egy felületre, ahol kiválaszthatja mit szeretne tenni a fel nem használt jegyekkel,
2. vagy a jegy.ataru.hu weboldal főoldalán kiválasztja az elmaradt előadást, amelyre a jegyét vette és megadja a vásárolt jegy vonalkód alatti sorszámát.
Mindkét módszerrel a vásárló egy olyan oldalra jut, ahol látja az összes vásárolt jegyét, a vásárlás időpontját és opciókat, hogy mit tehet a jegyeivel, ezek:
- "Az új időpont nem felel meg, kérem vissza a jegy árát” - azaz a vásárló visszakapja a jegyei árát, az új időpontra ezek a helyek felszabadulnak.
- "Az új időpont nem felel meg, a jegyeim árát nem kérem vissza, ezzel támogatom az Ataru Ütőegyesületet.” - azaz a vásárló lemond a jegy áráról és a helyéről is.
Személyesen az AGORA- ban vásárolt jegyek visszaváltása:
- Kérjük visszaváltási szándékotokat az ataru@ataru.hu e-mail címen jelezzétek a megvásárolt jegy vonalkód alatti sorszámának feltüntetésével.
FONTOS! Amennyiben az új időpont megfelel és részt kívánsz venni a koncerten, további teendőd NINCS!
A 2020-as koncertjegyek automatikusan átkerülnek az új időpontra!
Vigyázzatok Magatokra!
Reméljük hamarosan találkozunk!"