Koncert

Barry White Est - Éliás Gyula Jr. koncertje

Az Orfeum
2020. február 22. (szombat) 21:00
Ár: 8900, 9900, 10900 Ft

Helyszín:

Az Orfeum
1072 Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 43-49. Corinthia Grand Hotel Royal

A soullegenda egyszerre hihetetlenül mély és puha hangja a mai napig a könnyűzene egyik legjellegzetesebb áruvédjegye. Amint megszólal a tulajdonosának a “szerelem rozmárja” becenevet biztosító, búgó basszus, a hallgató egyből tudja, hogy csakis egy Barry White-lemezzel lehet dolga. Legismertebb dalai (Never, Never Gonna Give You Up, Can’t Get Enough Of Your Love Babe, You’re The First, The Last, My Everything) sokunkban idéznek fel romantikus pillanatokat.


Aki pedig egy estére megidézi, nem más, mint Éliás Gyula Jr. – zeneszerző, énekművész, tanár. A magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége olyan ismert énekesek tanára volt, mint Harcsa Veronika, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Péterfy Bori, Weisz Viktor, Berkes Olivér, illetve Gájer Bálint.


Ha párjával érkezik, Barry White léleksimogató, szexis dalai és Éliás Gyula Jr. saját slágerei garantálják az este romantikus folytatását, ha pedig egyedül, talán pont ezen az estén esik szerelembe valakivel…


Jegyárak fogyasztással:
■ Deluxe asztalhoz: 10900 Ft
■ Prémium asztalhoz: 9900 Ft
■ Standard asztalhoz: 8900 Ft