Koncert

Dalműhely Sziámival az A38 Hajón - Bárdos Deák Ági, Nagy Gábor, Gulyás Sára, Hegedűs Bori

Online nézhető A38 Hajó (Orr stúdió)
ONLINE
2021. december 07. (kedd) 19:00
Ár: 500 Ft

A Dalműhely Müller Péter Sziámi egy éven át tartó Napidal c. közösségi kihívásából virágzott ki, melyben dalvázlataival több száz gyakorló és befutott zenészt inspirált az alkotásra. A havi rendszerességű esteken színpadra lépnek a Napidalban aktív szerzőtársak: előadják a közös dalokat, valamint mesélnek a dalszerzői folyamatokról. A Dalműhelyt élőben követheted az A38 Hajó  YouTube-csatornáján.


A novemberi felvonás vendégei:
Bárdos Deák Ági, a legendás Kontroll Csoport zenekar, majd az Ági és Fiúk underground dívája egész biztosan különös és váratlan színt hoz a műsorba.
A szerencsi Nagy Gábor egy olyan marketing szakember, akitől nem idegen a zenélés. Mióta bekapcsolódott a Napidal játékba, folyamatosan és nagyon profin fejleszti a dalokat Müller Péter Sziámival, felvételeket készít. A Dalműhelyben Gulyás Sára énekesnővel (Holdviola, Zsaya) lép színpadra.
Hegedűs Bori a zene kőbányai fellegvárából érkezik. Az általa választott dalszövegeket a műsor állandó zenekara, az ATMO (Usztics Péter - gitár, Antal Gábor - billentyű, Gyarmati Gábor - basszusgitár, Baki József – dobok) zenésíti meg.


Az aktuális járványügyi szabályok értelmében a zenei-irodalmi programot csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják - amely csak a személyi igazolvány egyidejű bemutatásával érvényes.