Koncert

DJ Hanzee

Hanzee előadó
Bondoró - Utcaszínház Fesztivál (Torkolat)
2020. augusztus 28. (péntek) 21:30 - 23:00
Ár: https://bondoro.hu/

Hanzee X Ebass


2018 nyarán sodorta őket össze a budapesti éjszakai élet és a közös zenei világ. Ebből lett egy közös élőzenei projekt, ami Hanzee produceri munkáit és Ebass Laci zenetudományát hangszerein keresztül gyúrja egybe. Összekovácsolt duót alkotnak, saját szerzeményekkel. Közös, zenei világukat a nyugodtabb, dallamos, kicsit jazz-es hangzású triphop jellemzi, emellett világzenei motívumok is megpendülnek a műsoruk során.


Heigl 'Ebass' Lacia 2004-ben elvégzett Zeneművészeti Egyetem irányából érkezik a könnyűzenei stílusok felé. Hangszerei a nagybőgő, basszusgitár és billentyű. Jelenlegi formációi többek között a Misztrál Együttes, illetve a Mrs. Columbo, továbbá elektronikus vonalon a Diora. Ekonomi bass néven futó projektje is egyre népszerűbb, mely kapcsán
RÓQA-val és Hanzee-val működik közre különböző lemezeken, illetve Live act-eken.


Patai 'Hanzee' Roland2003-ban kezdett a lemezjátszók mögött, majd producerként és remixerként is bemutatkozott - széles spektrumon dolgozik A kezdetekben leginkább csak vinylről játszott hip-hop, break és drum and bass zenéket. Innen egyenes út vezetett a scratch tudományának elmélyítéséhez, valamint a 2018-as magyar DMC bajnokság dobogós helyezéséhez. Szettjeiben sokszor hallani lemezzsonglőrködést - ezzel színezve a programot. 2010 óta új stílusokat is beemelt, mint például a reggae, a trap, a dub, vagy a garage... Tehát ma már igen sokszínű a zenei paletta. Budapest több pubjában és szórakozóhelyén lehet hallani mixeit. A nyári szezonban fel szokott bukkanni hazai, zenei fesztiválokon is.