Koncert

Egyedi Péter

Egyedi Péter előadó
Budapest Park
2020. július 24. (péntek) 19:30
Ár: 1999 Ft, elővétel: 1499 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

A Mmamt Egyedi Péter szólóprojektje.
Egyedi Péter az elmúlt 10 évben az Óriást vezette, korábban az Isten Háta Mögöttben és az Annabarbiban játszott. A Rájátszás tagja, az underground zenei színtér aktív résztvevője. A Mmamt eredetileg Egyedi egy szál gitáros hálószobaprojektje volt, aztán nagyzenekaros, izgalmas zenei kaland lett, ami a teljes szabadság és a sokrétű hangszerelés ellenére továbbra is egy jól körbeírható világ: Egyedi intim, letisztult, belső feszültségektől teli világa, ami semmi korábbi munkájához nem hasonlítható.
A bemutatkozó lemez 2019 januárjában jelent meg, számos zenei portál az év legjobb magyar megjelenései közé sorolta. 2020 januárjában Reisz Gábor rendezésében és Scherer Péter főszereplésével klip készült a Meztelen c. dalra. A második Mmamt-lemez 2020 őszén jelenik meg a zajzajzaj kiadó gondozásában.

Figyelem! Az előírásoknak megfelelően a koncertre korlátozott számban, kevesebb mint 500 db jegy áll rendelkezésre - érdemes időben lecsapni rájuk!

A koncert egy külön elkerített részen lesz, a ParkKert továbbra is ingyenesen látogatható minden nap 16:00-tól, a koncertre a beengedés 19:30-kor kezdődik.