Koncert

Fütyülök a világgal! Kőhalmi Ferenc online gyerekkoncert//RepTár

Online nézhető ONLINE
2020. november 27. (péntek) 18:00

A tervekkel ellentétben nem valósulhat meg adventi rajzpályázathoz kapcsolódó ünnepség, hiába érkeznek szebbnél szebb alkotások. A gyerekek és örökifjak számára kárpótlásként különleges meglepetéssel készülnek a szervezők. Kőhalmi Ferenc, a zseniális bűvész online gyerekműsora hozhat ebben a furcsa időszakban egy kis vidámságot. A Fütyülök a világgal! című varázslatos zenés programban közreműködik még Pintér Tibor gitáron és Szemereczky Imre ütős hangszeren.

A saját szerzemények mellett Nagy Bandó András, Nemes Nagy Ágnes művei is egyedi hangszerelésben hallhatóak majd. Az előadás biztosan varázslatos lesz, hiszen valódi bűvésztrükkökkel kápráztatja el közben a hallgatóságot a múzeum vendégbűvésze.
Időpont: 2020. november 27. 18 órától a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum facebook felületén.


Az előadás a „Köszönjük Magyarország” program keretein belül jön létre, melyben az előadó-művészeti ágazatot segítve a RepTár is regisztrált befogadóhely. A program célja, hogy a művészek, alkotók, másrészt a kulturális programokat befogadni kívánó helyszínek, szervezetek, egyesületek, önkormányzatok eredményesen egymásra találhassanak.
Csatlakozz a közvetítéshez, szórakozz, van még idő a rajzpályázat beadási határidejéig!