Koncert

Hans Zimmer Live - Európai turné 2023

Papp László Budapest Sportaréna
2023. június 05. (hétfő) 21:00

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.

2022-ben Európa legnagyobb koncertarénáiban estéről estére teltházak előtt lépett fel Hans Zimmer és csapata, ahol felejthetetlen és elsöprő sikereket aratott. A filmzeneszerzők rocksztárja 2023 június 5-én visszatér Budapestre a „Hans Zimmer Live – Europe Tour 2023” keretén belül. A 15 országban 32 koncertet bemutató arénaturné többek között Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, és Németországban is állomásozik.


A többszörös Oscar®-, Golden Globe- és Grammy-díjas Hans Zimmer és zenésztársai: az Odessa Opera Orchestra & Friends újszerű audio- és vizuális produkcióban adják elő a zeneszerző világsikereit, teljesen egyedi élményt biztosítva a rajongóknak.. A dalok közül kiemelkedő szerepet kap a GLADIATOR, a KARIB SZIGET KALÓZAI, a BATMAN, az INTERSTALLAR, az OROSZLÁNKIRÁLY és a DÜNE, melyért idén márciusban Hans Zimmer amszterdami turnéja során megkapta a második Oscart.


„Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a színpadra egy újabb európai turnéra, és izgatott vagyok, hogy megoszthatom ezt a fenomenális show-t, amelyre a zenekar és én készülünk. Hálás vagyok, hogy játszhatom a zenénket, amely oly sok embert összehoz egy igazán felejthetetlen élményben.” – mondta Zimmer.