Koncert

Inhepsie [FR] ✘ Pandas of Princess

Inhepsie előadó
Edison Bar & Ink
2020. február 26. (szerda) 19:00
Ingyenes

Helyszín:

Edison Bar & Ink
1066 Budapest, VI. kerület, Jókai utca 23

A Pandas of Princess (P.O.P.) 2015. szeptemberében alakult Budapesten dob, basszus, gitár és ének felállással. Gyakorlott, több zenekart, több stílust kipróbált, de a helyüket igazán itt megtaláló zenészekből alakult ki a jelenlegi felállás. A közös hullámhossz kialakította a közös stílust is, a klasszikus elemekre épülő, modern, elektronikus alapokkal megtámogatott, dallamos, a szövegre, mondanivalóra hangsúlyt helyező, néhol sejtelmes, néhol szókimondó, markáns rockot. A női ének szenvedéllyel és energiával egészíti ki a masszív alapokat; az eredmény sokak számára személyesen megélhető, egyedi és izgalmas zenei élmény.


"Zenénkkel örömet szeretnénk szerezni mindazoknak, akik hozzánk hasonlóan hiszik, hogy a rock örök és elpusztíthatatlan;
ez a legjobb kifejezője mondanivalónknak, mégsem egysíkú, hanem a legsokszínűbb zene, ami csak létezik. Így fordulhat elő, hogy dalaink közt nehéz lenne két olyat találni, ami nagyon hasonlít egymáshoz. Sokféle stílusból építkezünk, sok elemet használunk.
A legfontosabb, hogy ne csak mi érezzük jól magunkat, hanem a közönség is, ha minket lát és hall."