Koncert

KERN - Születésnapi koncert

Kern András színész
Hernádi Judit színész
Heilig Gábor előadó
Fesztbaum Béla színész
Wunderlich József színész
Vígszínház
2023. január 28. (szombat) 19:00

Helyszín:

Vígszínház
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 14.

Vendég: Hernádi Judit, Heilig Gábor, Fesztbaum Béla, Wunderlich József


A Vígszínház Kossuth-díjas színművészének már több, mint negyedszázada jelent meg az első lemeze, rajta az azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az azóta is roppant népszerű albumot újabb és újabb sikeres lemezek követték, sajátos hangulatú, összetéveszthetetlen stílusú, úgy nevezett „kernes” dalokkal.


Első koncertjét Pesten születtem címmel 2012-ben a Vígszínházban adta, melynek rendezője, színész kollégája, Fesztbaum Béla volt.


Ezúttal születésnapi koncertre invitálják Önöket, a helyszín mi is lehetne más, mint a Vígszínház, melynek Kern András a Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése óta, vagyis több, mint 50 éve tagja!


Hallhatják a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között - a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem maradhat el a Lövölde tér sem!


A műsorban kitűnő vendégművészek is fellépnek. A dalokat Gátos Iván kiváló zenészekből álló, kibővített zenekara kíséri.


Igazi ünnepi este lesz sok-sok történettel, utánozhatatlan, fanyar humorral, játékossággal, ahogy azt Kern Andrástól megszoktuk!