Koncert

Kikeltető Harmadik Klubest

Turbina Kulturális Központ
2021. november 25. (csütörtök) 18:00
Ár: 2000 Ft, első 50 érkező: 1500 Ft, támogatói jegy: 5000 Ft

Helyszín:

Turbina Kulturális Központ
1082 Budapest, VIII. kerület, Vajdahunyad utca 4

Idén ősszel négy klubesten mutatkoznak be a 2021-es Kikeltető legizgalmasabb felfedezettjeit a Turbinában.


⬣ BEBE
A Bebe szeretné behozni itthonra a szomorú-feminista, dühös, ám cuki bubblegum típusú női rappet. A két képzős végző festő dalait a magánéletük, de közélet is inspirálja, túl nagy hírnévre nem vágynak, de azért a Toldiban szívesen fellépnének.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/bebe/ 
⬣ BONERJAMS
A kecskeméti Bonerjams három tagot számlál, akik egymást inspirálva próbálják kiélni kreativitásukat a lehető legkevesebb kompromisszum nélkül. Zenéjük progresszív, gitárral teli, feszült, zajos és kaotikus. Elérhető már első albumuk és klipjük is, aki elmerülne a trió történetében, mind instrumentális, mind vokállal tarkított dalokon keresztül megteheti ezt.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/bonerjams/ 
⬣ HŰVÖS
A Hűvös egy középiskolás örömzenélésből kialakult négy tagú zenekar. A 2020 nyarán alakult bandának eddig két száma érhető el online, azonban zenéltek már a például a Carson Coma előtt is. Karizmatikus frontemberük hangja megjegyezhető, romantikus dallamokkal és brit indie rock hangzással kombinálva. Sok a lehetőség bennük és jó úton haladnak az eladható, dúdolható, táncolható bandalét felé.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/huvos/ 
⬣ SOPHIE M
Nem egészen friss már a budapesti Sophie M-sztori, új EP-jükkel azonban csavartak egyet az eddigieken a duó tagjai. A saját bevallása szerint is kevert műfajú pop projekt belevetette magát az elektronikus tánczenébe. Széles palettáról inspirálódnak, klasszikus zenétől a Soundcloud-rappig, céljuk új hangokat behozni – korábbi dalaik inkább egy nyugodt sétához, gondolkodáshoz alkalmasak, míg Cerberus EP-jük kifejezetten eklektikus, házibuli-kompatibilis.
https://keretblog.hu/kikelteto/bands/sophie-m/ 


A fokozódó járványhelyzetre való tekintettel a koncertek alatt, zárt térben mindig legyen rajtad maszk. Belépés csak érvényes védettségi igazolvánnyal.