Koncert

MattSet || Negál

Mixát
2023. március 28. (kedd) 20:00
Ár: 1500 Ft

Helyszín:

Mixát
1088 Budapest, VIII. kerület, Krúdy utca 7

A MattSet márciusi klubjának vendége ezúttal a Negál zenekar lesz.
Az est főszerepében a MattSet zenekar áll. A 2016-ban alakult zenekar tagjai a szakma ismert és elismert zenészei, tehetséges fiataljai. Szakadáti Matyi dalszerző énekesként debütál a banda élén, mely a modern popzene és a klasszikus rock ötvözésével, magyar nyelvű dalokkal szólítja meg közönségét.
2023-ban az együttes számos új, izgalmas mérföldkő megugrására készül. Alig, hogy elkezdődött az év, legújabb, ’Hazavágyó’ című nagylemezük januárban jelent meg, és a MattSet saját klub estje is elindult, melynek állandó házigazdája a Mixát Udvar.


Ezzel a hiánypótló kezdeményezéssel a zenekar nemcsak a magyar zenei élet felpezsdítéséhez járul hozzá, hanem egyben a régebbi zenész miliő mindenki számára nyitott, mégis bensőséges klub estjei hangulatának megidézésére is kísérletet tesz.


A márciusi vendégelőadó a fiatal és lendületes Negál zenekar. Tagjai egytől-egyig profi zenészek, akik a Kőbányai Zenei Stúdióban tökéletesítették tudásukat és ott is találtak egymásra. A banda főként a Hard Rock és a Blues elemeit ötvözi saját dalaikban! A Mixát udvarban megrendezendő MattSet klub lehetőséget ad a kísérletezésre és a lehető legszabadabb muzsikálásra, így a saját dalok mellett kedvenc feldolgozásaik is helyet kapnak majd!