Koncert

Movie Halloween

Az Orfeum
2020. október 31. (szombat) 20:00
Ár: 7900, 8900, 9900 Ft

Helyszín:

Az Orfeum
1072 Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 43-49. Corinthia Grand Hotel Royal

Töltse halloween estéjét az Orfeumban, egy izgalmas koncerttel, finom vacsorával és kellemes italokkal!
A Mindenszentek előtti estén az angol-szász területeken népszerű Halloween ünnep egyre nagyobb teret hódít nálunk is. Egy máig fennmaradt hiedelem szerint október utolsó napján a legvékonyabb a választóvonal az élők és a holtak világa között.
A kelta papok a hegytetőn, a szent tölgyfák alatt gyülekeztek, új tüzeket gyújtottak, tűz körüli táncuk jelezte a nap-szezon végét és a sötétség kezdetét. Mikor eljött a reggel, a papok szétosztották a parazsat a családok között, hogy azzal új tüzeket gyújthassanak. Ezek tartották távol az ártó szellemeket, és űzték el a hideget.
Movie Halloween estünkön tűz helyett töklámpásokat gyújtunk és egy „halálian jó” koncerttel próbáljuk elűzni a hideget. Kasszasiker filmek zenéiből válogatunk, mint pl. a Dreamgirls, a Yentl, a James Bond sorozat, az Ilyenek voltunk, a Blues Brothers, a Flashdance, stb. Az izgalmas műsorban megidézzük Beyoncé, Aretha Franklin, Barbra Streisand, Tina Turner és még sok világsztár dalait az Orfeum állandó zenekara és kiváló énekeseink: Fehérvári Gábor Alfréd és Veres Mónika Nika előadásában.


Kapunyitás: 19:00-kor
Programkezdés: 20:00-kor
Vacsorázási lehetőség: 22:00-ig
Jegyárak fogyasztással:
■ Deluxe: 9900 Ft
■ Prémium: 8900 Ft
■ Standard: 7900 Ft
A jegyárak a kötelező ruhatár használati díját is tartalmazzák.


A helyzet szülte “nehezítő tényezők” ellenére az Orfeum csapata hisz abban, hogy kellő odafigyeléssel és a szükséges higiéniai intézkedések betartásával zavartalanul megtarthatók az estek, ugyanazt a teljes értékű szórakoztatást nyújtva.