Koncert

Nagy Bogi

Nagy Bogi előadó
A38 Hajó (Tetőterasz)
2023. szeptember 19. (kedd) 19:00

Helyszín:

A38 Hajó (Tetőterasz)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

"Sziasztok! 
Bogi vagyok és ez lesz a 2. önálló budapesti koncertem. Az elővételben teltházas szülinapi akusztikus koncertem után az Esernyősben, most zenekari felállásban az A38 Hajó tetőteraszán búcsúztatjuk a nyarat. Várunk mindenkit sok szeretettel a legújabb dalainkkal és még az is lehet, hogy 1-2 kiadatlant is hallhattok a készülő lemezünkről! Csapjatok le az elővételes jegyekre itt:

Pár infó rólunk:
A mindig pozitív, balmazújvárosi születésű Nagy Bogi még csak éppen betöltötte 21. életévét, de már ígéretes eredményeket ért el a zene és a televíziózás világában, mint énekesnő."

A 2019-es DAL című műsorban Holnap című dalával a több, mint 400 induló közül végül az előkelő 4. helyezést érte el, amire a szakma is felfigyelt.
Miután olyan dalszövegírókkal dolgozott együtt, mint Szepesi Mátyás (Konyha), Törőcsik Kristóf (Margaret Island), Bagossy Norbert és Bagossy László (Bagossy Brothers Company) vagy akár Molnár Ferenc Caramel, 2022 tavaszán megalapította saját zenekarát, aminek köszönhetően a koncerteken nagyzenekaros formációban szólalnak meg a dalok.

Eddig egy kislemeze jelent meg Boginak Kezdet címen, valamint számos külön álló dala, de nem titkolt célja, hogy egy nagylemezt is le tegyen az asztalra a közeljövőben.

A HERE WE ARE egy három tagból álló, miskolci formáció. Zenéjükben egyaránt érvényesülnek a pop, trap, edm, dubstep, rock, valamint a metál stílusjegyek. Most az A38 Hajó Tetőteraszán egy különleges, akusztikus, áthangszerelt koncertet adnak, ahol saját dalaikat vendég zenészekkel adják elő.


Menetrend:
19:00 kapunyitás
20:00 Here we are akusztik
21:00 Nagy Bogi