Koncert

Rammstein

Rammstein előadó
Puskás Aréna
2023. július 12. (szerda) 16:30

Helyszín:

Puskás Aréna
1146 Budapest, XIV. kerület, Istvánmezei utca 3-5.

Menetrend:
Várható kapunyitás 16.30 órakor
19.15-kor az Abélard kezdi meg a koncertet, utánuk lép színpadra a Rammstein.
A koncertnek várhatóan 22.45-kor lesz vége.


Már a jegyértékesítés első napja is elég volt hozzá, hogy a német szupersztárok gyakorlatilag megtöltsék a Puskás Arénát a július 11-i koncertre. Az óriási érdeklődés nem meglepő, a zenekar hatalmas rajongótáborral rendelkezik hazánkban és a környező kelet-európai országokban is, ráadásul utoljára 2011-ben léptek fel a Budapest Arénában.


A 2023-as budapesti buli iránti elképesztően nagy érdeklődésre való tekintettel, a gyors egyeztetéseket követően a Rammstein bejelentette, hogy egy második koncertet is ad 2023. július 12-én a Puskás Arénában.


A Rammstein fokozva a tempót bejelentette: 2023-ban is visszatérnek az európai stadion turnéjukkal, immár harmadik alkalommal!


Hogy pontosan mit jelent ez a turné, arról már számtalan újság beszámolt idén: akkora színpadot, ami időnként túllóg a stadion tetején is, tűzzel és lánggal bevilágított show-t, tökéletesen hangszerelt zenekart, a Rammstein színpadi humorát és szenvedélyét – és mindezt stílusban, méretben és minőségben valóban egyedülálló módon prezentálva. Így teljesen logikus, hogy a Rammstein minden rajongójának és a rajongóvá most válóknak újabb esélyt kínál, hogy élőben megtapasztalhassák „gigantikus show”-jukat (Rolling Stone), amitől az európai „stadionok megremegnek” (Nordkurier) „rengeteg tűzijátékkal, durranással és füsttel” (Sueddeutsche Zeitung).


Jegyek szeptember 8-án, csütörtökön 10 órától kaphatók. A budapesti belépők a www.livenation.hu oldalon keresztül érhetők el. A turnéval kapcsolatos információk és hivatalos jegyértékesítési linkek a rammstein.com/tickets oldalon találhatók.