Koncert

Rudán Joe - Akusztik tévéfelvétel

Rudán Joe előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2020. március 03. (kedd) 17:30
Ár: Minden hely betelt

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

A pécsi származású, életműdíjas Rudán Joe, Baranya megye díszpolgára, 20 évig volt a frontembere a Pokolgép zenekarnak, 10 évig a P. Mobilnak, 6 évig a Dinamitnak, valamint alapító tagja volt a Mobilmánia együttesnek, ahol 5 évig énekelt.


Jelenleg az Atilla Fiai Társulat tagja, illetve saját formációi a Coda utódzenekarának tekintendő Rudán Joe Band és a Rudán Joe Akusztik.


A Rudán Joe Akusztik idén ünnepli 10 éves születésnapját, melyet a legendás énekes Rudán Joe gitáros barátjával Tóth Lászlóval alapított.


Az akusztikus duó a 10 év alatt több száz koncertet adott országszerte, de a határainkon túl is számos meghívásnak tettek már eleget.


Ezen a különleges jubileumi koncerten a felállás kiegészül a Rudán Joe Band zenészeivel. A basszusgitáron Gyenes Attila, a billentyűs hangszereken Gyenes Máté, és a dobok mögött pedig Matus Péter játszik majd.


További vendégzenészek is bekapcsolódnak a koncert folyamán: Divják László ütőhangszerek, Sára Zsófi hegedű, Makovics Dénes fuvola és szaxofon, illetve Pozsgai Tamás akusztikus gitáron.


A koncert folyamán Rudán Joe pályafutása során sikerre vitt dalok csendülnek majd fel, meghitt, akusztikus hangszereléssel.