Koncert

Swing'n Pop - Gájer Bálint

Gájer Bálint előadó
Az Orfeum
2020. október 23. (péntek) 20:00
Ár: 8900, 9900, 10900 Ft

Helyszín:

Az Orfeum
1072 Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 43-49. Corinthia Grand Hotel Royal

A sármos énekes nemrégiben megjelent Swing’n Pop Songbook című albumának dalai alkotják vadonatúj műsorának alapját. Bálint személyisége, laza, magával ragadó előadásmódja évek óta telt házas produkciókat eredményez.
Különleges orgánuma és kiváló stílusérzéke hitelesen idézi meg az 1930-40-es évek örökifjústandardjeinek hangulatát, és fűszerezi a mai kor igényeinek megf
elelően.

Saját dalai mellett klasszikus swingeket, latinos lüktetésű szerzeményeket és kimondottan pop zenei dalokat is játszik. Bálint a szó klasszikus értelmében vett entertainer, akinek Budapesten csak az Orfeumban megtekinthető, havi rendszerességgel szervezett klubkoncertjei egy finom vacsora és kellemes italok
mellett egész estés élményt jelentenek.


Bálint személyisége, laza, magával ragadó előadásmódja évek óta telt házas produkciókat eredményez. Különleges orgánuma és kiváló stílusérzéke hitelesen idézi meg az 1930-40-es évek örökifjú standardjeinek hangulatát, és fűszerezi a mai kor igényeinek megfelelően. Saját dalai mellett klasszikus swingeket, latinos lüktetésű szerzeményeket és kimondottan pop zenei dalokat is játszik.
Bálint a szó klasszikus értelmében vett entertainer, akinek Budapesten csak az Orfeumban megtekinthető, havi rendszerességgel szervezett klubkoncertjei egy finom vacsora és kellemes italok mellett egész estés élményt jelentenek.


Kapunyitás: 19:00-kor
Programkezdés: 21:00-kor
Vacsorázási lehetőség: 22:00-ig
Jegyárak választható fogyasztással:
Deluxe: 10900 Ft
Prémium: 9900 Ft
Standard: 8900 Ft


Vegyék figyelembe a nyitási és kezdési időpontokat!