Koncert

The Qualitons presents Kex - Take a Seat! - online Trafó-estek 5.

The Qualitons előadó
Online nézhető ONLINE
2020. április 25. (szombat) 20:00

A pszichedelikus prog-rock-beat zenét játszó The Qualitons tavaly tavasszal, első magyar zenekarként mutatkozott be a seattle-i, kultikus KEXP rádióban. Az itthon is nagy sikert aratott, Fonogram-díjas Echoes Calling lemezük után egy különleges, magyar aktualitással jelentkeztek 2019 végén. Az 50 éve alakult legendás, ám mégis méltatlanul elfeledett Kex zenekar előtt tisztelegve egy feldolgozás lemezt jelentettek meg, amit két telt házas koncerten mutattak be a Trafóban.


Te is álmodoztál róla, kezdés előtt a sorban várakozva, hogy legyen egy saját, számozott helyed a Trafó nézőterén? Hogy előre tudd, hányadik sorban és melyik székről fogod nézni az előadást?


Most eljött az idő: a XORXOR kreatív kódoló csapata és a Let_it_Be art agency megtervezte a TRAFÓ virtuális nézőterét, ahol kiválaszthatod a számodra legideálisabb nézőpontot.


A Take a Seat! - online Trafó-estek 5 héten át várnak szombat esténként a virtuális Nagyterembe. Írd be a naptáradba a dátumokat, kattints tovább, és foglalj (egy) helyet! Ha telt házba érkezel, pótszéket is kérhetsz.


A www.takeaseat.hu oldalon minden kiderül.


A vetítés 20 órakor kezdődik, és április 26-án 19:59-ig érhető el.


További információ: https://trafo.hu/programok/takeaseat


Az alkotók köszönettel fogadnak minden támogatást - például egy teljes árú jegy (3200 Ft), vagy egy diákjegy (2600 Ft) értékében - az alábbi bankszámlaszámon:


G. Szabó Hunor e.v. / Erste Bank 11600006-00000000-19430429 / Közlemény: támogatás