Koncert

Tony Macalpine - The Electric Illusionist Tour, vendég: Classica

Elmarad
Tony MacAlpine előadó
Classica előadó
Analog Music Hall
2021. március 31. (szerda) 20:00
Ár: 6900 Ft, elővét: 6500 Ft

Helyszín:

Analog Music Hall
1116 Budapest, XI. kerület, Kondorfa utca 6-8.

A járványhelyzet alakulását látva turnéja ismételt elhalasztásán dolgozik Tony MacAlpine: a most szeptemberre tervezett fellépések jövő tavaszra kerülnek át. A budapesti fellépés tervezett dátuma március 31-e, de a pontos dátum csak a következő napokban véglegesedik. A helyszín, vagyis az Analog Music Hall, és meghívott hazai vendég, a legendás Classica szereplése változatlan az új időpontban is. A megváltott jegyek változatlanul érvényesek az új időpontra is, vagy 30 napon belül visszaválthatók a vásárlás helyén.


Tony MacAlpine tavaszi koncertje is új időpontot kapott: a budapesti fellépésre szeptember 23-án kerül sor. A helyszín változatlanul az Analog Music Hall, és a már megváltott jegyek is érvényesek, vagy április 16-áig visszaválthatók a vásárlás helyén.


Ősszel Tony Macalpine is visszatér Budapestre, méghozzá egy új, 2020 első hónapjaiban megjelenő lemez dalaival. Az amerikai gitárvirtuóz a tavalyi, The Electric Illusionist nevű turnéját folytatja, azonban jövőre mind a zenekar, mind a program megújul: a friss dalok mellett több olyan tétel is elhangzik majd, amit még sosem hallhattunk élőben.


A színpadon ezúttal ott lesz Tony mellett a stílusokon átívelő módon, a jazztől a metalig otthonosan mozgó gitáros, Emil Werstler (Dååth, Chimaira), valamint Conner Green basszusgitáros (Haken) és Richie Martinez dobos (Arch Echo). A budapesti koncertre szeptember 23-án kerül sor az Analog Music Hallban.


Az este vendégzenekara egy jó 30 éve alakult, és az elmúlt időszakban újra aktív hazai együttes, a Classica. A Fejes Zoltán gitáros, Szalai Tamás billentyűs, Kiss Zoltán énekes, Galántai Zsolt dobos és Krecsmarik Gábor basszusgitáros felállásban színpadra álló csapat olyan progresszív zenét játszik, amelyben a rock és metal alapokra klasszikus zenei témák és hatások épülnek, a barokktól egészen Bartókig vagy éppen Muszorgszkijig.


Belépő: 6500 Ft, a koncert napján 6900 Ft
Jegyek kaphatók lesznek a www.tixa.hu weboldalon, a Ticketportal és az Eventim hálózatában, illetve a CD Pince és Headbanger üzletekben.