Koncert

Truesounds Music x Be Massive Weekend Day & Night Party

Peter Makto előadó
Gregory S előadó
Davko előadó
Justrice előadó
Metha előadó
Plázs Siófok
2021. június 25. (péntek) 21:00 - 2021. június 27. (vasárnap) 19:00

Helyszín:

Plázs Siófok
8600 Siófok, Nagystrand

A jelenlegi bizonytalan helyzetben nem látni még, hogy mikortól és milyen feltételekkel lehet majd bulizni, a szervezők azonban, a Truesounds Music és Be Massive csapatával már készen állnak, hogy ha a lehetőség adott lesz június 25-26-án együtt ünnepeljék a nyarat!
Kérik, hogy, amennyiben részt szeretnél venni a június 25-26-ra tervezett TRUESOUNDS MUSIC X BE MASSIVE WEEKEND-en regisztrálj a neved és email címed megadásával, hogy e-mailben értesíthessenek a jegyértékesítés indulásáról.
Amint a rendezvényekre vonatkozó korlátozások feloldásra, vagy enyhítésre kerülnek, elindítják a jegyértékesítést és az első 24 órában biztosítják a regisztrált felhasználók elővásárlási lehetőségét a rendezvényekre aktuálisan érvényes szabályokat betartva.
A regisztráció nem jár kötelezettséggel, ha idő közben a dátum nem megfelelő számodra, akkor nem kell élned a jegyvásárlási lehetőséggel. Ugyanakkor a regisztráció nem jelent garanciát sem a jegyvásárlásra, hiszen arra csak az aktuális szabályokban meghatározott létszám erejéig lesz lehetőség.