Koncert

Végleges dátum! • Sear Bliss

Sear Bliss előadó
Instant-Fogasház
2021. augusztus 28. (szombat) 19:00
Ár: 3000 Ft, június 31. éjfélig: 2500 Ft

Helyszín:

Instant-Fogasház
1073 Budapest, VII. kerület, Akácfa utca 51.

A Sear Bliss utoljára 2019-es Seven Springs turné zárásaként lépett fel a fővárosban, a Watch My Dying és a Torn From Earth társaságában. A tavalyi, eredetileg 2020. november 20-ára tervezett koncertre is hasonló forgatókönyvvel készültek, majd a járványügyi korlátozások miatt sem akkor, sem a korábban leszervezett alternatív dátumon nem volt megtartható az esemény.
A forgatókönyv változatlan: előzenekar helyett egy eddig teljes egészében sehol nem publikált kisfilmmel készülnek, melynek anyagát a Letters from the Edge készítése és a lemez kapcsán adott koncertek során rögzítették, és amit valószínűleg csak ezen az estén vetítenek le nyilvánosan. A film után pedig kibővített programmal állnak színpadra, melyben a Sear Bliss minden korszakát felidézik a The Pagan Wintertől a Letters from the Edge-ig, vagy ha úgy tetszik, az Ancienttől a Shroudig.


A 2020. november 20-ai, eredeti dátumra váltott jegyek érvényesek!


A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatók részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.