Koncert

Zolbert Jazz & Wine Special: Koncert & Online Borkóstoló

Zolbert előadó
Online nézhető ONLINE
2021. május 13. (csütörtök) 19:00
Ár: online jegy: 3000, 6000, 7500, 12500, 16000 Ft

Május 13-án (csütörtökön) egy igazán különleges élmény részesévé válhatsz, melyhez ki sem kell mozdulni, hiszen otthonod kényelméből kóstolhatod a kiváló borokat és élvezheted a könnyed jazz zenét, melyek tökéletes párost alkotnak. Az online esemény a LiveYu oldalán lesz elérhető, ahol a speciális hangulatgomboknak köszönhetően még a véleményedet is kinyilváníthatod, sőt, az élő chatben akár hozzá is szólhatsz az előadáshoz, melyre a közreműködők élőben reagálnak, így lesz interaktív az élmény. Az este házigazdája a 90.9 Jazzy (https://www.facebook.com/90.9Jazzy) műsorvezetője Jazzkovács László lesz, aki elkalauzolja vendégeinket a borok és a jazz világában.
Az előadóról és a koncertről:
Zolbert a smooth jazz műfaj hazai nagykövete, többszörös díjnyertes előadó. “Frappé” című dalával 2013-ban megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a 90.9 Jazzy Rádió, VII. Jazzy Jazz Dalversenyének fődíjasa lett “Friendship” című szerzeményével, mely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is elnyerte. Szintén 2014-ben, zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fel a világhírű The Brand New Heavies előzenekaraként. Dalait rendszeresen játsszák az Egyesült Államok smooth jazz rádiói. 2 nagylemeze mellett 2018-ban jelent meg élő koncert albuma, melyet egy 10 fős nagyzenekarral rögzített. Jelenleg harmadik stúdióalbumán dolgozik, mely 2021 augusztusában fog megjelenni.
Az online koncert további érdekessége, hogy Zolbert legújabb dala, a "No Limit" ezen a koncerten lesz először hallható élőben, 5 fős zenekarának előadásában.


Borászatok & boraik:
Joó Tamás Pincészete (Villány)
https://www.facebook.com/joo.pinceszet 
- Glass of Jazz From Siklós 2017 (Vörös cuvée)
- Glass of Jazz From Siklós 2018 (Vörös cuvée)
Mörk Pincészet (Balatonfüred - Csopak)
https://www.facebook.com/morkpince  
- Glass of Jazz From Balatonakali 2019 (Olaszrizling)