Programkereső

Hétfői programok

Ajánlatok hétfőre

Hahóó, emberek, még mindig van online szórakozás! - figyelmezteti az álcázott monitor felett lakókat Szabolcs, a közösségi felelős. Igaza van, hiszen, bár bőszen szabadulnak a nyílt térbe a programok, azért az elmúlt időszakan megizmosodott fotelkultúra még helyt követel magának az események palettáján, teljes joggal. Aki hozzászokott a kényelembe oltott pszeudokimozduláshoz, ne változtasson túl hamar!

Online történik, vagy később :)

Időutazós MiniFishinggel indíthatjuk a nyarat Orfűn

A Fishing on Orfűt nemrég augusztus végére halasztották, mégsem maradunk nyárindító orfűi fesztivál nélkül. Jön a még családiasabb, időutazásra csábító MiniFishing (Friends & Family), amelyet június 17. és 19. között rendeznek meg az orfűi Panoráma Campingben.

Szabadság, Szerelem, SZIN - Eldőlt: A SZIN zárja a fesztiválnyarat újra

A hazai fesztiválpiac legnagyobb múltú bulikavalkádja, a Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette, hogy augusztus végén a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal. Ráadásul a szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt. Tehát lesz SZIN: idén öt napos, augusztus 25-29 között.

III. Budakörnyéki Sörfesztivál

Budapest, június 18-19.

Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás a Budakörnyéki Sörfesztivált.A SÖRFESZTIVÁL ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL LÁTOGATHATÓ.Az önkormányzati társulás idén is elhozza Budakeszire a legfinomabb gasztrokulturális különlegességeket és söröket, melyek mellé színes kulturális programok társulnak.  

MiniFishing - Friends & Family

Orfű, június 17-19.

Az augusztus végére halasztott Fishing on Orfű eredeti dátumán, tehát június 17-19-ig egy kisebb, családiasabb rendezvénnyel várnak az orfűi Panoráma Campingben. Kevesebb ember, kevesebb fellépő, de még nagyobb szabadság és még nagyobb nyugi - ilyen lesz a MINIFISHING - FRIENDS & FAMILY.További részletek hamarosan!A rendezvényen csak a koronavírus ellen védettek vehetnek részt.  

Everness Nomád – önismereti fesztivál

Siófok-Töreki, június 17-20.

Új rendezvénnyel kezdi a nyarat hazánk legnagyobb önismereti fesztiválszervezője, az Everness. A Nomád névre keresztelt balatoni program  fókuszában a   természethez való visszatérés, a belső iránytű megtalálása, a városi kényelemből való kiszakadás, a komfortzónák túllépése áll. A szervezők hisznek abban, hogy miután az elmúlt két év alapos próbára tette az emberek mentális egészségét, sokakat vonz majd egy olyan önismereti rendezvény, ahol a vendégeknek lehetőségük lesz visszatalálni testi-lelki jóllétükhöz.

Szeláví! Fesztivál

Pilisborosjenő, június 18-20.

Jenő az élet apró örömeinek ünnepére invitál. Szeláví! néven újkisfesztivál indul Pilisborosjenő határában. Júniusban új, családias kisfesztivált indítanak a Budapesttől nem messze, Pilisborosjenőn, a Pilisi Parkerdő közvetlen szomszédságában. A Szeláví! Fesztivál a slow turizmus, az ökotudatosság és az összművészetiség jegyében indul és június 18-20. között idén először várja a látogatókat Pilisborosjenőre, méghozzá a levendulavirágzás idején.

Magyar Mozgókép Fesztivál

Veszprém, június 23-26.

Új névvel, új helyszíneken, új időpontban, megújult külsővel és premierekkel rendezik meg a hazai filmek seregszemléjét. A csodálatos Veszprém-Balaton régióban lesz az új Magyar Mozgókép Fesztivál a vízparti szezon elején, 2021. június 23-26- között Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban. A Nemzeti Filmintézet a Veszprém-Balaton 2023 – Európa Kulturális Fővárosa program szervezőivel közösen újragondolta a magyar film ünnepét.

41. Kaláka Fesztivál

Érsekkert, június 24-27.

A 41. Kaláka Fesztivált közkívánatra újra az Érsekkertben tartják. Ujjakat keresztbe! Remélik, hogy idén már találkozhatnak Veletek!Vendégeik lesznek többek között:PALYA BEA, LAJKÓ FÉLIX, a MAGNA CUM LAUDE, NOVÁK PÉTER és az ETNOFON, FERENCZI GYÖRGY és az 1-SŐ PESTI RACKÁK, a MISZTRÁL, a TÁRKÁNY TRIÓ, SEBESTYÉN MÁRTA, BURJÁN ORSI, a BESH O DROM…és természetesen a házigazda KALÁKA és még sokan mások. Jegyek itt.

Arrakis Festival 2021

Csobánkapuszta, június 24-27.

Az Arrakis Fesztivál a fűszerbolygó, ahol a zene által gyógyulni vágyók találkoznak. Arrakeen, ahol várnak a múltbanéző és jövőlátó mágusok, a Melange égisze alatt pedig utazhatsz mozgás nélkül is. Várnak a Dűne homokja alatt megbúvó szent Víz birodalmában, Csobánkapusztán. A Fűszer a techno, az acid, és az ősforrás goa.

IIII. AZURE Reformművészeti Találkozó

Nagymaros, július 1-4.

Az Azure a Kék Ló csapata által szervezett találkozó, ahol a látogatók egyben részesei is az alkotás folyamatának. A strandolás mellett koncepcionális avant-garde- jazz és interaktív programok váltják egymást festői környezetben. A találkozó során minden a kísérleti művészetek nem megszokott formáiban történik: váratlanul és felszabadítóan.

Gárdony Süllő Fesztivál

Gárdony, július 2-4.

Várnak minden hal kedvelőt a Velencei tó legnagyobb halas rendezvényére! Szegedi? Bajai? Balatoni?  Velencei?  Melyik a legfinomabb?Lesz harcsa csipsz is, valamint sült keszeg, ponty patkó, halászlé, sült halak, és a gyerekeknek fish& chips is. Légváron, játszóházban szórakoztatják az ifjúságot! A színpadon: hamarosan!  

Bánkitó Fesztivál 2021

Bánk, július 8-10.

NE HÁTRA NYILAZZ, HANEM ELŐRE! A 202-es Bánkitón bedobják a hungarovitamint és hungaroterápiába fognak, hogy közösen megfejtsétek, mi teszi a magyart. Hogy itt született, itt él, beszéli a nyelvet, vagy, hogy magyarnak vallja magát. Felmérik a talptól a fej búbjáig, aztán Bánk lankáin innen és túl, ahol a fehérlófia túrórudit majszol, a busók pedig a Compóban pacsiznak a hétfejű sárkánnyal, hogy mit takar a piros-fehér-zöld.

III. Bondoró Fesztivál

Kapolcs, június 11-13.

A családias hangulatú kis fesztivál a 2021-es évben újult erővel tér majd vissza. A szervezők sok meglepetéssel, különleges attrakciókkal és újításokkal is készülnek a harmadik utcaszínház fesztiválra. Immár két sikeres évet tudhat maga mögött a Bondoró Utcaszínház Fesztivál,amelyet először 2019-ben rendeztek meg a Balaton-felvidék sokak által ismertaprócska településén, Kapolcson.

30. Művészetek Völgye Fesztivál 2021

Kapolcs, július 23-augusztus 1.

A Művészetek Völgye fesztivál – ami idén ünnepelte volna 30. jubileumát – sajnos 2020-ban elmarad, és átkerül 2021-re. A tervezett Völgy30 programcsomag is átkerül a következő évre, amely 10 napon át minden fesztiválévből megidéz majd egy-egy programot eredeti formájában, így a Völgyérzés újraélhető lesz 1989-től napjainkig.A Művészetek Völgye stábja azonban az idei évre is tartogat meglepetéseket. Szeptemberben és októberben összesen négy hosszú hétvégén új programsorozat indul Kapolcson, jönnek a Völgyhétvégék!

14. Ördögkatlan Fesztivál

Nagyharsány, augusztus 3-7.

Lesz! Muszáj lennie! Ezt mondták tavaly is, de a vírus legyőzte őket. Ebben az évben azonban reális esély van arra, hogy valóban megrendezzék a 14. Ördögkatlant. Tizennegyedik, mert ősszel, amikor „Zöldül a Katlan” címmel fákat ültettek a három településen, elköszöntek a balszerencsét hozó számtól, jól elégették azt.Most pedig már szervezik-egyeztetik a programokat, és azt tapasztalják, hogy a falvak-helyszínek várják a fesztivált, a fellépők boldogan jönnek, a látogatók izgatottan érdeklődnek, minden arra mutat, hogy augusztus első hetében sokszázan-sokezren megölelhetitek végre egymást, és átadhatjátok magatokat a katlanfílingnek.

Kolorádó Fesztivál 2021

Nagykovácsi, augusztus 11-14.

Kolorádó egy szép, zöld és szabad fesztivál. Az, amit mindig is keres egy ilyen helyen az ember: minőséget a mennyiség helyett, törődést a csillogás helyett, szabadságot az elkerített VIP-részlegek helyett. Megtalálod a fesztivált Budapest és a természet határán, a budai dombok óvó vonulatai között. Új-új dátummal jelentkezik a fesztivál: a legújabb tervek szerint 2021. 06. 23-26. között rendezik meg a fesztivált. Ha esetleg valamilyen okból kifolyólag nem tarthatják meg a fesztivált, mindenki kárpótlásáról gondoskodnak. Minden egyéb, a jegyekkel és a dátumváltozással kapcsolatos, jelenleg rendelkezésre álló információt itt megtaláltok.    

Fishing on Orfű 2021

Orfű, augusztus 24-28.

A 2021. augusztus 24-28. között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű a jól megszokott hangulattal és továbbra is a legizgalmasabb független zenei (és nem zenei) produkciókkal várja az érdeklődőket.    

Szegedi Ifjúsági Napok 2021

Szeged, augusztus 25-29.

A hazai fesztiválpiac legnagyobb múltú bulikavalkádja, a Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette, hogy augusztus végén a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal. Ráadásul a szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt. Tehát lesz SZIN: idén öt napos, augusztus 25-29 között.

7 jel, hogy túlságosan odaadó vagy a párkapcsolatodban

Létezik olyan, hogy túl sok figyelem? Igen, és meglehetősen káros.

Valóság vagy mítosz az edzés közben lecsapó gyönyör?

Az edzés közben lecsapó gyönyör képessége sokakban ott lehet, csak rá kell jönni, hogy mi az, ami kiváltja!

Mit nem ehet a kutya? 15 étel, amit az állatorvosok nem ajánlanak

A csoki például szapora szívverést, remegést, hasmenést vagy hányást okozhat.