1/10
AlexWolf aug. 08. 23:56:41 1/10
(67/87)
Ez rettenetes volt.
6/10
Findzs aug. 08. 18:21:54 6/10
(66/87)
Sok üresjárat és logikátlan karakterviselkedések. Az első fele még érdekes is volt de utána kifulladt.
Szokásos usa film.
6/10 Spielberg miatt
5/10
SUDO aug. 06. 14:09:13 5/10
(65/87)
Harmadik típusú találkozások újra gondolva. Fényképezve, kivitelezve maximálisan Spielberges.
Sztoriban viszont nagyon gyenge. A lezárás meg főleg gyenge.
10/10
steelprophet aug. 04. 23:18:50 10/10
(64/87)
Szerintem ez most rohadt jó volt. Nem kell mindent megfejteni, hogy volt értelme vagy sem. Ez egy jó mozi, amúgy Spielbergesen. Egy pici melodrámával beoltott kőkemény akció mozi sok-sok üresjárattal. Így volt kerek.
2/10
Pantagruel59 aug. 04. 09:08:46 2/10
(63/87)
Rég volt már, hogy film ilyen szinten ne kössön le, mint ez, pedig mostanában - azaz az utóbbi tíz évben minimum - tobzódunk a rosszabbnál-rosszabb silányságokban. Igaz, azoknak a legtöbbjét még letölteni és belekukkantani sem voltam hajlandó, de ennek akkora volt a marketingje, hogy gondoltam esetleg... Hát nem sajnos. Ismét bebizonyosodott, hogy ss az egyik legtúlhypoltabb rendező, miközben a legjobb esetben is csak a középszerűségig tudott eljutni. A legtöbb esetben megreked valahol a teatralitás és az infantilizmus kritikus határmezsgyéjén, és akkor még jóindulatúan fogalmaztam.
Valaki (APBT) itt korábban jól leírta, hogy milyen idiótaságoktól hemzseg ez a produkció, amihez én csak annyit tennék hozzá, hogy én egyes helyeken szinte tisztán éreztem ezt a: csapó, és...forgatás feelinget, annyira művi és mesterkélt volt az egész. Szörnyű! Tulajdonképpen kész szenvedés volt végignézni, de megtettem, mert azt olvastam valahol, hogy a vége mindent megmagyaráz és jön a nagy reveláció.
Nem jött. Az egész már előre sejthető volt, semmi extra meglepetés. Amúgy meg pont az "eszköz"ről nem derül ki semmi, ami talán egy kicsit érdekessé tehette volna. Egyszóval az egész totál felejthető és semmit nem ad a nézőnek. És tényleg iszonyú ronda mindenki ebben a blődségben. A vége meg...SPOILER: amikor az egész világ nézi a nagy leleplezést, mint valami beidomított majmok, az kész szánalom. Megáll az élet, mert néhány videót bemutatnak a tévében? A valóságban kb senkit sem érdekelne, mert már rég nincs ingerküszöbünk, annyira szétlőtték már az agyunkat a sok "valósággal". Két pont, mert véletlenül továbbcsúszott a kezem, amúgy kb egyet sem ér.
Boldizsar2009 aug. 03. 21:55:03 Előzmény Amalia Capri
(62/87)
Légyszi ne generáljatok értékeléseket. Thx ez statisztika manipulálása ez
Boldizsar2009 aug. 03. 21:50:57
(61/87)
Sziasztok, én szeretek filmet nézni. Szinte az összes filmet láttam ami kijött 80s 90s évektől. De ez egy borzasztóan szar film. 30pcig bírtuk nézni családdal otthon. A lényegét nem tudja meg az ember, harmadrangú színészek, a rendes embereknél is 4x csúnyább szereplők én azt hittem drigosok.. , párbeszédek nagyon gagyik-> rossz hallgatni. Nem értem, hogy ért el 6/10 -et gondolom botok írtak sok 10/9et, hogy ezzel manipulálják a statisztikáját a filmnek.

Mielőtt valaki belém kötne, miért szánom erre az időmet: Azért hogy más ne oazarolja egy ilyen filmre az idejét.
2/10
APBT aug. 03. 17:30:56 2/10
(60/87)
Logikát ne keressen a filmben senki, katyvasz. Ellenben megerősítést nyer a köztudott tény, hogy az amerikaiak fogyatékosak. A hit és vallás kérdését kár volt belekeverni. Emily Blunt egy szörnyeteg lett a botoxtól, rossz volt nézni. A film mintha vígjátéknak indulna, de azután leesik az embernek, hogy nem, ezt nem annak szánták, ezt komolyan gondolták.
Mikor a telefont tönkreteszik, a vonatos menekülés és mikor az ember lopakodik a full átlátszó karám kerítés mögött nyílt terepen fényes nappal, vagy a láthatatlan menekülés a hangárban, tiszta kabaré, én szakadtam ezeken. Felsorolni is sok idő lenne a sok blőd jelenetet.
Az elmekontroll marhaság és a nő manipulatív hallucinációs képessége kinek az elborult ötlete volt? Erre annyi pénzt eltapsolni kár volt. Aki vérbeli "ufós" sci-fit vár, az felejtse el. Ez egy ZS kategóriásra sikeredett film 115 millió dollár forgatási és 80 millió marketing költségből.
Ráadásul indokolatlanul hosszú. Lehet én vagyok vakon, de sokszor a CGI is gagyinak tűnt. Remélem annak ellenére, hogy a végén folytatásra van utalás, azt már nem teszik meg.
7/10
Portéva aug. 02. 20:54:19 7/10
(59/87)
A 21. században ez már nem lenne olyan nagy durranás, annyiszor elképzelte már az emberiség. Spielbergnek ezt fiatal korában kellett volna elkészíteni. Elkésett. Ez a téma már nem üt. Csontig lerágott, főleg ilyen formában - semmi pluszt hozzá nem adva.
tothtom81@gmail.com aug. 02. 19:13:27 Előzmény Janobilusz
(58/87)
Igy lesz.
Koszi
2/10
postata júl. 28. 23:14:58 2/10
(57/87)
Durva. Mint a térdig felhúzott fehér zokni papuccsal. Nem olyan régen egy ilyenért verés járt, de most divat. Ettől mondjuk még fura.
1/10
Timmmi68 júl. 28. 21:37:18 1/10 Előzmény Kasmír81
(56/87)
Ügyes vagy!
1/10
Timmmi68 júl. 28. 21:29:51 1/10
(55/87)
Felháborítóan gagyi.

És amikor tolják az autót a száguldó vonat felé..., csak balra kellene kanyarodni..., és máris nincs veszély. Na mindegy.

1/10
Owl júl. 26. 01:59:59 1/10
(54/87)
Kókány hulladék, egy kiöregedett egykor valaki semmitmondó agymenése. Szörnyű unalmas üldözések, sehova nem vezető párbeszédek és a végén irrealitásba forduló dögunalom adja fel a koronát erre az elvesztegetett 2,5 órára. A szereplők teljesen érdektelenek, a jóságos kötelező ni99er persze vezető szerepben okoskodik. A nácik felbukkanásakor le szoktam vonni 1 pontot, itt szerencsére nem volt ilyen szál. Így 0 csillag helyett 1 csillagra értékelem.
4/10
Balint1 júl. 25. 09:24:30 4/10
(53/87)
A leleplezés napja egy olyan alkotás, amely túlságosan sokat markol, de semmit sem fog. A látvány vagy a kezdeti hangulat talán fenntartja a figyelmet, de a tartalmi üresség és a logikai bukfencek miatt végül csalódást okoz. A játékidő végén teljesen adós marad bármiféle valódi válasszal.
3/10
Gulácsi Péter júl. 24. 23:14:23 3/10
(52/87)
Iszonyat unalmas, semmitmondó, túlhúzott, látványtalan, minimál történetű film. 1 órát simán ki lehetett volna vágni belőle.
Önmagában is, de Spielbergtől meg pláne hullagyenge.
A téma és az aktualitása miatt adok rá hármat, de filmként elégtelen.
8/10
dodi78 júl. 21. 22:07:29 8/10
(51/87)
1x nézhető, többet vártam.
4/10
kybuck júl. 19. 00:06:43 4/10 Előzmény kybuck
(50/87)
Időközben olvastam egy újabb kritikát és abból megragadt, hogy ez a film mennyire a '90-es évek felfogása, illetve hogy Spielberg és Koepp "akkora boomerek", hogy azt hiszik még a tévé a nagy leleplezés igazi eszköze. :) Ez rímel az X-akták analógiára is. Meg hogy ezt a történetet Érkezés címmel már sokkal jobban megcsinálták. Kétségtelen, ez a film késett vagy 30 évet.
8/10
Kasmír81 júl. 13. 22:38:30 8/10
(49/87)
Ízlésről szerintem vitatkozni felesleges. Nem ez volt életem filmje, de lekötött az első perctől az utolsóig. Nekem Spielberg filmjei mindig is inkább a kíváncsiságról, az emberi reakciókról és a csodáról szóltak, nem a látványról. Látvány terén ebben a műfajban számomra Denis Villeneuve és Ridley Scott a meghatározó.
Spielberg pedig ezzel a filmmel is hozta a “klasszikus Spielberg-érzést”, szerintem mindenképp érdemes megnézni.
4/10
kybuck júl. 09. 22:55:27 4/10 Előzmény trend
(48/87)
Azért, hogy neked, aki azt hiszi, hogy ez egy "lebilincselő" film javasoljam, tágítsd kicsit a filmélményeidet, mert vannak ennél sokkal jobb filmek, akár Spielbergtől is. Ennyi volt a kezdeti javaslatom is, a többi a te dolgod. Természetesen továbbra is oda írok ahova és azt ami nekem tetszik.