totumfact@citromail.hu 2011 máj. 18. - 09:13:25
(475/735)
Lilu lelkes beszámolója szerint Wilmos herceg jelmeze volt az a megjelenés, amit az elsõ jeleneteknél használtak. Sokan Napoleon, mások Casanova jelmezre gondoltak, de most kiderült ez Alekosz ötlete alapján a nagy esküvõre hajaz. Minõ nagyképûség! Ebbõl is kiderül õ tényleg komolyan veszi ezeket a ceremóniákat, nem úgy mint Olivér aki elröhögte magát legutóbb. A fõnök kizavarta a forgatásról, ez volt az egyetlen õszinte pillanat eddig. A csajok között Veronika tûnik befutónak, úgy lecsókolta Alekoszt, hogy már már azt hittük mehetnek a csodabuszba a francia ágyba. Ott derülne ki igazán mit tud ez a herélt csõdör. A Bors cikke alapján nem sokat, sokak szerint akkor látott pi..-nát utoljára, mikor megszületett. Félre a viccel majd eljut a mûsor a menyasszonykeresés során egy kis elõleghez is. A mûsor a szerelemrõl szól nem a szexrõl, írják egyesek, ez pedig nem jó jel. A lányok többsége profi prosti, a jó szex nemzetközi nagymesterei sakknyelven szólva. Ha szende szüzeket kerestek volna talán a mûsor nem jöhetett volna létre...
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 18. - 00:00:38 Előzmény meszag
(474/735)
1. nem tudom
2. nem dolgom ezt kutatni
3. ha valamit nem nézel, az még nem azt jelenti, hogy ítélkezel rajta. Csak egyszerûen nem érdekel. Viszont ha nem érdekel, akkor nem is fogsz irkálni a fórumába, hogy hencegj és provokálj azzal, milyen primitívek a mûsor nézõi. Egyáltalán, egy mûsor kapcsán kit érdekel, hogy milyenek a nézõi?
Jópár fórumozót tudnék felsorolni, aki permanensen megvetõ, elutasító szövegeket gyárt, az ezoterikus mûsorok fikázásától kezdve a politikán át a záróráig és tovább :)
Csakhogy, valaki minél többet ítélkezik, annál biztosabb, hogy a saját bûntudatát kompenzálja vele. Ez mondjuk afféle "õsi igazság".
1/10
Ferencz Györgyné 2011 máj. 17. - 23:31:37 1/10
(473/735)
Jó éjszakát!
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 17. - 23:21:13 Előzmény akác41
(472/735)
Igen, szerintem érdekes pszichológiai kísérlet volt. Az elõzõ VV-ket nem néztem, de azt mondják, állítólag ez volt a legnépszerûbb széria, jól sikerült összeválogatni a szereplõket. Számomra volt néhány tanulsága.
Ez már csak a "levezetõ", pár adás, ki lehet bírni. És ez is tanulságos. Arról, hogy mûvi - hát...itt nem nagyon van mit kibontani. Ahol nincsenek érzések, ott nincs minek kibomolnia. A mûsor valódi címe inkább az, hogy "Alekosz diszkrét prostit keres". De ha eltekintek a hölgyek "civil foglalkozásától", akkor sajnos azt mondhatom: a képmutatás a kapcsolatok jelentõs részére jellemzõ a világban. Legfeljebb ebbõl a mûsorból hiányoznak a rafinált játszmák, a kifinomult flörtölés - de hát Alekosz behálózásához mindez nem is szükséges.
A legjobban Brigitta játssza meg magát, õ a legprofibb prosti, õ fog nyerni, neki lesz lehetõsége Alekoszt megkopasztani :)
offtopic
robicsek2 2011 máj. 17. - 22:40:26
(471/735)
Biztos :)) Egycsapásra megoldódna minden. Az emberek boldogok lennének, a cukor és az olaj ára vissza zuhanna normálisra, abbamaradna a globális felmelegedés. És az élet csuda jó lenne , mert Alek élete az egész "Való" világ-ra hatással van :))))
10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 22:35:09 10/10
(470/735)
Sose légy irigy:)

pedig az úgy jobb lenne, ha a régi Alekot látnánk:D akkor lenne az igazi ismét a villalét
offtopic
robicsek2 2011 máj. 17. - 22:33:37
(469/735)
"Mi vagyunk a balekok!"
Csak a magad nevében beszély. Én már nem nézem leszámítva azt a kis részt amit akkor is az ember orra alá dörgölnek a reklámszünetekben ,ha nem is vagy rá kíváncsi. Aki meg tényleg képes erre SMS-t küldözgetni az inkább küldjön nekem :)
Shanks 2011 máj. 17. - 22:32:01
(468/735)
Nem tudom, nem néztem a mai adást. Nem volt elég erõm hozzá.
De szerintem ment minden a forgatókönyv szerint. :D
offtopic
robicsek2 2011 máj. 17. - 22:29:28
(467/735)
Miért jó az :) Már annak aki szereti, Én inkább simulós cucc mániákus vagyok :)) Nem mintha a meztelen nõi test ne ingerelne :)

AM nagy hogy megy Balekoszkának a csajozás ? Ja sejtem, megy minden forgatókönyv szerint :)
10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 22:18:57 10/10
(466/735)
???
Shanks 2011 máj. 17. - 22:06:32
(465/735)
Ja.. csak én nem. :D

Lábfetis mánia meg van még ?
10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 21:42:58 10/10
(464/735)
te meg ne dõlj be a mûsornak szinte 90%-ban forgatókönyveken alapszik, Alekosztól sok spontanitást vettek el meg is mondták ma a Fóuszban...szerintem pont ezért kissé élvezhetetlen a mûsor, mert a VV4-ben legalább totálisan önmaga volt...
10/10
Haversrac 2011 máj. 17. - 21:39:25 10/10
(463/735)
csak te nem tudod milyen nehéz manapság munkát találni....biztos anyuci áll mindent nálatok is és büdös a munka számodra is:D
totumfact@citromail.hu 2011 máj. 17. - 21:20:51
(462/735)
Alekosz ma beindult, sorra lecsókolta a csajokat már aki hagyta magát. A legfiatalabb Veronika jól elmarta és igazi fiatalos lendülettel mindent bele alapon, még folytatta volna. Alekosz beindult, simogatta a combokat, szerintem õt dugná meg legszívesebben, ez járt a fejében. A szájfény ottmaradt Alek pofáján, amin Olivér csak röhögni tudott. Olga törölgette, hozta rendbe a mosdóban, de nem akarta lenyalni a maradékot. Barbaráról is kiderültek a szexhírdetések, de még a fõnök nem adta be. Még megjátssza magát és reménykedik a jó üzleten. De ez is kiderül hamarosan. A többi csók nem volt emlékezetes, de már belelendült a görög. Fogy az idõ, lassan dönteni kell, mert itt is csak egy marad a végére. Nehéz megjósolni kit választ, igazán õszintén egyikbe sem szerelmes az biztos! Az a bizonyos kémia hiányzik. Pedig egyszerû lenne, átvinni a buszba Veronikát és reggelig döngetni, ahogy csak bírja. Miért nem teszi? Kitalálni sem tudom. Veronika a legfiatalabb, nem lehet olyan sötét a múltja, máshoz sem érthet, mint a szexhez, ezt kár volna kihagyni! Nem érdemes szapulni már a szerencsétlent, megnyert egy rakás pénzt, lakást, autót és mehet nyaralni a szigetekre. Ezt ma kevés ember mondhatná el magáról. Szapulni a mi ízlésünket kéne, akik mégis megnézzük, sõt van aki szavazni is szokott. Mi vagyunk a balekok!
RDoo 2011 máj. 17. - 20:56:37
(461/735)
Barbaráról ezt nem hittem volna..
RDoo 2011 máj. 17. - 20:43:02
(459/735)
Beatrix mindent tagad a fókuszban!
RDoo 2011 máj. 17. - 20:37:09
(458/735)
Pedig ezt a Barbarát sokan favoritnak tartják..
RDoo 2011 máj. 17. - 20:27:15
(457/735)
Olga az Oroszoknak dolgozik! :)
RDoo 2011 máj. 17. - 20:20:16
(456/735)
Szerelem a legfelsõbb szinteken: Barbara vagy Szamanta? A Való Világ 4-nél már megszoktuk, hogy szinte mindenkirõl derültek ki (18+) dolgok, de hogy itt is? Alekinho De Flores nevû felhasználónk hívta fel a a figyelmet egy linkre (köszi érte!), hogy a kis aranyos Barbara sem pont olyan, amilyennek mutatja magát. A szexvelem.hu oldalán ugyanis megtalálhatjuk õt is, amint Szamanta név alatt mutatkozik be. Amit a profil állít: Szeret: együtt fürödeni, sztriptízelni, csipkés fehérnemûben pózolni, legénybúcsún fellépni, pr*sztatamasszázst adni, a többit inkább már ki sem írom inkább. Csak erõs idegzetûeknek!! A profil megnézhetõ: http://www.szexvelem.hu/Profile.php?357