Seven7Crown 2011 dec. 28. - 23:35:43
(51/71)
Ugyanaz a szint.
Vagy nem ezt írtam?
Seven7Crown 2011 dec. 28. - 23:28:21
(50/71)
Ha Te mondod!:)
offtopic
Bakufu 2011 dec. 28. - 21:09:51
(49/71)
洗脳した
vénasszonyok_nyara 2011 dec. 28. - 20:32:54
(48/71)
Szorgos népünk gyõzni fog!
Seven7Crown 2011 dec. 28. - 20:00:27
(47/71)
"A mi jövedelmünkhöz képest?"
Talán szeretnéd megtámogatni egy kis suskával Laden bácsi hátrahagyott bandáját a gonosz amcsik ellen?:)
vénasszonyok_nyara 2011 dec. 28. - 19:48:13
(46/71)
"az a terrorizmus, ami Laden nevéhez köthetõ nagyon is sok pénzt emészt fel."
A mi jövedelmünkhöz képest valóban, de az amerikaiak háborúihoz képest aprópénz.
Seven7Crown 2011 dec. 28. - 19:30:27
(45/71)
"Elítéled a terrorizmust? "
-Igen.
"A terrorizmus a szegények háborúja":
-Tévedsz, mert az a terrorizmus, ami Laden nevéhez köthetõ nagyon is sok pénzt emészt fel.
-És, hogy hol vannak a szegények ebben a történetben?:)
-Hát legalul, akik elvégzik a piszkos munkát, és cserébe az életüket is elveszik tõlük!:)
-Nem egy jó üzlet az biztos!:)

A gyerekgyilkosok, pedig ugyanazon a szinten mozognak, csak más és más motiválja õket.
Értük sem kár!
vénasszonyok_nyara 2011 dec. 28. - 19:22:10
(44/71)
Nem gondolom. Számomra is bizarrnak tûnõ feltételezés. Rebesgetik.
vénasszonyok_nyara 2011 dec. 28. - 18:54:28
(43/71)
Úgy hallottam, azóta kiderült, Daniel Libeskind építész a felbujtó. Az õ építészirodája kapta meg a WTC helyére építendõ objektum tervezésére a felkérést. Ez az évszázad építészeti projektje. Ezért már érdemes eltéríteni néhány repülõt.
vénasszonyok_nyara 2011 dec. 28. - 17:34:33
(42/71)
És, hogy viszonyulsz a gyerekgyilkossághoz? mert a gyerekgyilkosokat nem lehet kivégezni.
Elítéled a terrorizmust?
"A terrorizmus a szegények háborúja, a háború a gazdagok terrorizmusa."
Seven7Crown 2011 dec. 28. - 17:28:14 Előzmény vénasszonyok_nyara
(41/71)
Én a terrorizmust ítélem el, és ezért nem sajnálom Laden bácsit sem!:)
-csengõzoli-- 2011 dec. 28. - 17:15:22
(40/71)
Én nem azt mondtam,hogy ne lehetett volna náluk kamera,hanem azt,hogy fura,hogy pont akkor döglik be.
Pakisztán naná,hogy csak muszájból barátja az USA-nak,mindenesetre eszembe nem jutna olyan országba menni,ahol amerikai bázisok vannak,miközben rám vadásznak.
Ez talán az egyik legfõbb érv a story ellen.
A kémrepülõk voltak Laden számára a legveszélyesebb ellenségek és olyan országban rejtõzne,ahol ezek jelen vannak?
Mikor ott van India, Irán stb.?
Nyilvánvaló lehetek akármilyen atombunkerben,megtalálnak...
Mondjuk a repülõgépekkel azért vagyok szkeptikus,mert picit, minimálisan különbözik egy 2-5 személyes kétfedeles gép és egy óriás utasszállító irányítása.
Miért nem elemezhettek félre?
Ha terrorista jelöltek repülõgép tanfolyamokra kezdenek járni az nem gyanús?
Majd egyszerre szept 11-én mindnek utazni támadt kedve? Ez sem gyanús?
Tõlem várod a válaszokat ezekre?
Ez humor? :)
Én csupán arra hívtam fel a figyelmed,hogy az a bizonyos lóláb kilóg, nem is kicsit.
Te kezdted azzal,hogy miért nem lehet ezeket elhinni... Hát ezekért!
Mindenesetre,ha te interneten megtanulsz nekem Boeinget vezetni,máris hajlamosabb leszek elhinni a storyt.
offtopic
-csengõzoli-- 2011 dec. 28. - 16:52:39
(39/71)
:D ok,csak vannak hihetõ történetek és kevésbé hihetõek :)
vénasszonyok_nyara 2011 dec. 28. - 16:45:10
(38/71)
Azt hittem ellenzed a halálbüntetést. Vagy jobbikos vagy és helyesled?
perry 2011 dec. 28. - 16:41:21
(37/71)
Az tényleg jó lenne, ha minden információ hozzám futna be Pirézia 1223234567676 Nikkelfinger utca 23. 100/6 alá, mert akkor nekem a popómban is információ lenne, de mivel nem így van ezért média teóriák rabja vagyok és saját valamint mások monda és rege körére támaszkodom :).
-csengõzoli-- 2011 dec. 28. - 14:59:17
(36/71)
Én aztán pont nem tartozom azok közé,akik mindenbõl összeesküvést csinálnak.
Egyszerûen a tényekbõl indulok ki.
Osama mondjuk úgy,hogy közismert szept 11-után lett.
Amit konkrétan tudunk errõl az emberrõl,hogy ciki-nem ciki, a családja igen jó kapcsolatokat ápol az USA vezetõivel.
Egyébként meg olykor feltûnt és rá hivatkozva minden megengedett azóta az amcsiknak.
Hosszan nem akarnám kifejteni,mert nem akarok oldalakat írni,de nézzük csak 2011-et.
Szóval õ állítólag hegyek belsejébõl irányította ezeket az akciókat.
Onnan lépett kapcsolatban beépült sejtekkel.
Aha,hát ez érdekes, onnan õ megtudta,hogy adott járatok mikor indulnak egyszerre, azok pontosan milyen repülõgépek, milyen védelemmel (légi marshall, utaskísérõk stb.) vannak ezek ellátva és,hogy kb milyen eszközöket lehet felvinni egy gépre.
Hát,ok,talán hosszas munkával ez még oké is, elküldött repülni pár embert,azok mind megfigyelték ezeket.
Mindenesetre az információk szabad áramlása a titkosszolgálatok igen nagy hibáiról árulkodik.
Aztán volt pár terrorista,akiket folyamatosan megfigyeltek. (mint késõbb kiderült)
Ezek elkezdtek repülõgép vezetõ tanfolyamra járni.
Ez ugye nem feltûnõ,nem is érdekes,hogy a megfigyelt terroristák egy csoportja épp Cessnákon repked,miközben nem tudnak ez irányú hobbijukról.
Senkinek eszébe nem jutott,hogy esetleg ezekkel a kisrepülõkkel õk terrorista cselekményt hajthatnának végre. (mondjuk belerepülnek egy plázába)
Sõt, abba is hagyták a megfigyelésüket pont ekkor.
Hát tudod ezt már mondjuk nehezen tudom elhinni arról az amcsi kormányról,aki a seggedbe is benéz a mûholdjairól,ha akar.
Ráadásul egymástól külön megfigyelt embereknél egyszerre abbamarad a megfigyelés, pedig többen jelentettek ezekrõl az emberekrõl,amiket semmibe sem vettek. Érthetetlen miért...
Ok,véget ér a tanfolyam stb. és az akció futárokon, vagy a jó ég tudja hogy szervezõdik...
Hát ez is érdekes kérdés azért,hogy a hegyekbõl miként szervez össze embereket,akiknek e-mailjeit ,telefonját elõtte azért figyelték.
De oké..
Na, hát ezután felmennek és boriték bontó késekkel vagy kis multifunkciós késekkel lefegyverzik a repülõgépek személyzetét.
Hát ezt sem tartom túl reálisnak,asszem a pilótafülke kinyitása elõtt bármely légikísérõ inkább nekik esett volna kés ide vagy oda...
Tudodmit? Jussunk túl ezen is.
Ezek után a kisrepülõkön tanult brigád odaül a Boeing mûszerei elé és elirányítja a város felé.
Hát finoman szólva ez már sci-fi kategória.
Ráadásul ne feledjük,egy olyan toronyba kell irányítania a gépet, ami max olyan széles,mint a gép, tehát nagyon nagyon pontosan kell vezetnie.
Tudnia kell pontos magasságokat stb.
De ez csak 2011.
Innentõl kezdve ez az Osama nevû egyén néha megjelenik, fenyegetõzik kõfalak közül.
Majd egy, az USA-val szövetséges országban, -ahol bázisai vannak!- letelepszik.
Aztán az ellene küldött kommandó videón mutatja a teljes akciót,de Osama lelövése elõtt azért van egy kis kamera gond, kikapcsolódik meg ilyenek.
Végül lelövik, és eltüntetik, volt-nincs!
Finoman szólva túl sok a mese elem, ráadásul az USA-nak akkor érdeke ezt így intézni,ha nem akarja,hogy bármi turpisság kiderüljön. Egyébként simán elfoghatták volna, a filmben is szerepel,hogy az épület tetején egy szobában volt kettesben a feleségével.
Irak után te még elhiszel ilyeneket?
Félre ne érts,nem nézlek hlyének,ha igen , csak azt mondom szerintem nagyon is van okunk kételkedni...
Seven7Crown 2011 dec. 27. - 22:51:54 Előzmény Rhaegar
(35/71)
Laden gyilkos volt, és megérdemelte a sorsát.
A mûsor, pedig a kivégzését mutatta be, és ennyi.
Rhaegar 2011 dec. 27. - 13:29:24 Előzmény ehajno
(34/71)
Na ja.
Még minimum 12 év munka várt volna Osamára.
Bár nem volt harcképes állapotban szerintem, amikor hidegvérrel lelõtték... max az ilyen terrorista kiképzõ bázisok igazgatását, papírmunka stb. végezhette volna, ha nem nyomja fel õt az egyik embere az amiknál.
Rhaegar 2011 dec. 27. - 13:22:12
(33/71)
Hát igen.. kõkemény dohányos hírében állt Osama.
Szóval hiába a friss, afgán hegyi levegõ, ha bagózik az ember.

Szerintem a tüdõrák gyõzte le, nem az amerikaiak.
ehajno 2011 dec. 27. - 10:58:12
(32/71)
Miért idõs neked egy 54 éves férfi? Még 12 évet kell neki dolgoznia! :)