ehajno 2011 dec. 26. - 23:33:07
(31/71)
Voltam egyszer egy számmisztikai elõadáson, ahol Bin Laden születési dátumára a 2015-ös dátum jött ki, hogy akkor fog meghalni. Akkor most mi kinek higgyek? :)
offtopic
-csengõzoli-- 2011 dec. 26. - 21:04:21
(30/71)
Muszáj lesz felbukkannia, valakire fogni kell a háborúkat.
Rhaegar 2011 dec. 26. - 21:00:33
(29/71)
"Ugye azt te sem gondolod komolyan,hogy Bin Laden megölésével bármi is változna? :)"

Ez jött volna le a hsz-embõl ?!
Én azt gondolom, amit nagyjából le is írtál.

Hamarosan felbukkan majd egy újabb terrorista, aki átveheti majd osama szerepét..
offtopic
-csengõzoli-- 2011 dec. 26. - 18:42:29
(28/71)
Ugye azt te sem gondolod komolyan,hogy Bin Laden megölésével bármi is változna? :)
Az amcsik is elismerik,hogy õ már csak egy jelképes figura volt.
Arra meg befizetnék,hogy ez a történet mennyire igaz.
Egy az USA-val szövetséges országban élt volna Bin Laden?
Nemá :D
Ráadásul ki ez a Bin laden, azon kívül,ami konkrétum,hogy egy gazdag arab család sarja,akivel jóban voltak az USA vezetõi?
Persze,õ szervezgette a hegyek belsejébõl az ikertornyok elleni támadást, meg a különbözõ terrorista akciókat.
Aha,hápersze :D
Rhaegar 2011 dec. 26. - 18:31:31
(27/71)
Hjúúj tényleg.
Észresevettem basszus.
Még szerencse, hogy Te szóltál!
Végülis köze nincs hozzá.. jogos..

Persze, hogy nem gaztett... bár, ha azt nézem, hogy mennyi(többnyire ártatlan) ember meghalt, mire kiiktatták a gyilkost. Hááát.. :) Nem tudom megérte-e.

Megérte ?!
Már ha egyáltalán Osama volt a gyilkos. :)
Seven7Crown 2011 dec. 26. - 17:32:00
(26/71)
Nem tûnt még fel neked, hogy ez a topic nem Afganisztánról, nem Irakról, és nem Iránról szól, hanem Bin Laden haláláról?
És egy gyilkost kiiktatni nem gaztett!:)
Rhaegar 2011 dec. 26. - 15:35:05
(25/71)
Gondolod ?! :)
Én úgy gondolom, hogy az a több ezer amerikai katona full értelmetlenül halt meg mind Afganisztánban, mind Irakban. Mégis ki az a naiv, aki azt hiszi, hogy nem lépnek Osama helyébe ?! Fanatikusok/elvetemültek mindig lesznek..

Nézd meg Irakot, alig hogy elmentek már is jött a destroy, http://atv.hu/cikk/20111221_tucatnyi_helyszinen_robbantak_pokolgepek_bagdadban_felszaz_halott

Gratulálok Amerikának, sikeresen tönkretett egy országot. Valószínû polgárháború fog kitörni, Husszein alatt legalább rend volt... ha diktátor volt, hanem..

Ráadásul a fánkok újabb baklövése készülnek, megakarják majd támadni Iránt, aminek következtében az egész közel-kelet lángba borulhat. Csúnyán rápacsálnak majd, de semmi baj, megérdemlik.
Seven7Crown 2011 dec. 26. - 14:29:33
(24/71)
Érdekes volt ez a dokumentumfilm.
A korszerû technika úgy látszik még Bin Ladent is legyõzte, és mára talán az Al-Kaida is gyengébb lett.
wake up 2011 dec. 15. - 00:03:58
(23/71)
Ajánlom figyelmetekbe az Ébresztõfilmet, ha még nem láttátok. Nem linkelem, de megtalálható a legismertebb videómegosztón, magyar felirattal.
Mermaid. 2011 szept. 12. - 00:54:10
(22/71)
Szerintem az egész egy jól megrendezett szinjáték volt. amerikának meg lehet azért támadtak anyagi gondjai hirtelen mert a Bin Laden száját valamivel be kellett tapasztani :DDDDD Az biztos hogy nagyon furi hogy se tárgyalás se semmi nem volt csak fü alatt "elvileg" likvidálás.....
zenyatta 2011 szept. 11. - 23:19:46 Előzmény ceia
(21/71)
"megkerült az igazi turista, a magyar Guzli Péter személyében. Az Index azonosította õt, mint a "Tourist Guy"-t. Péter azután a Wired Magazine-t is tájékoztatta a magáról küldött eredeti fotóval, más World Trade Center-es képekkel egyetemben. Az eredeti fotók 1997 novemberében készültek, egy vakáción. 2001. szeptember 11. után õ rakta be a gépet a kép hátterébe, de a vizuális fekete humort csupán a barátai számára készítette, és nem a szélesebb nyilvánosság számára. Nem számított rá, hogy kiszivárog és ilyen gyorsan elterjed a neten. "Ez csak egy vicc volt a barátaimnak, és nem egy ilyen széles közönségnek." - mondta a Wired-nek."

http://www.weboid.hu/article/a-world-trade-center-turista
NANU..! NANU..! 2011 szept. 05. - 00:47:49
(20/71)
Elvarrták a mulya Bush kilógó szálait, amit hátra hagyott maga után... :(
Erre ment ki az egész, hogy nehogy a nagy nyilvánosság megtudja az Igaz Gazságot, Ich Bin Laden, csak egy báb volt a sok közül, akit arra tartogattak, amire... :(
A cél az Új Világrend Stratégia egyik kezdeti kövei voltak a két torony és a globális gazdasági válság is a mesterséges kivitelezés része, és kíváncsi vagyok rá, hogy mi a következõ lépés és még mik jönnek még… ?:(
Ford Mustang 2011 szept. 03. - 23:46:49
(19/71)
Na igen..
1/10
bolygoholland 2011 szept. 03. - 21:58:52 1/10
(18/71)
.
1/10
bolygoholland 2011 szept. 03. - 21:56:47 1/10
(17/71)
A képen Tourist Guy látható, aki számos történelmi eseménynél jelen volt, pl. a hindenburg lezuhanásánál is.
Véleményem szerint a "Bin Laden - mûvelet" pedig egy nagy humbug, amerikának egyszerûen kapóra jött a háború és
kellett nekik egy közellenség úgymond, aki ürügyet szolgáltatott. Mellesleg Bin Ladent a CIA képezte ki és ugyancsak amerika volt az aki Husseint megtette iraki diktátornak. Akit komolyan foglalkoztat a téma, az az interneten számos helyen talál magyarázatot a történtekre, most a moderálás miatt nevezzük ezeket összeesküvés-elméleteknek, kezdve
az 1 dolláros bankó mindent látó szemével, egészen az egyesült államok kábítószer üzelmeivel a közel-keleten.
offtopic
Ford Mustang 2011 szept. 03. - 15:38:28
(16/71)
Elküldeni telefonról? Akkor még nem is voltak ilyen telefonok, hogy szinte már beszél, gps benne van, meg „okostelefon” ... még VGA kamera sem, bluetooth, infra stb, ilyenek nem voltak.
ceia 2011 szept. 03. - 13:52:55
(15/71)
Valamit elfelejtettem: lilahagyma elsõ képe is fake. Ha készült volna ilyen kép, nem maradt volna épségben. Elküldeni meg (telefonról) nem lett volna idõ. De mindez nem számít, mert nem készülhetett olyan kép, hogy a kilátón tartózkodó lefotózza, amint felé repül egy gép. Ugyanis az elsõ gép az északi toronyba csapódott, amin az antenna volt, nem abba, amin a kilátó. Ezt látva a déli torony kilátóján tartózkodók, biztos azonnal elindultak lefelé, és azt már nem láthatták, ahogy annak a toronynak is gép repül. A rajzon látszik, hogy az elsõ gép melyik irányból csapódott be az északi toronyba. A déli torony tetjérõl ezt láthatták.
offtopic
-csengõzoli-- 2011 szept. 03. - 13:48:24
(14/71)
Mindamellett,hogy én sem hiszem a storyt, érthetõ,hogy nem csináltak belõle felhajtást.
Tudod van egy pár millió iszlamista,aki nem örül ennek , jobb nem játszani a tûzzel és hergelni õket...
ceia 2011 szept. 03. - 13:14:36
(13/71)
Az igazságot nem tudhatjuk. (én sem hiszem el, hogy hitler öngyilkos lett) Furcsa, hogy ennyi hasztalan keresgélés után hirtelen elkapják, és gyorsan ki is végzik. Semmi felhajtás, a fogolyról majd a tárgyalásról készült képek, videók.. Nem csinálnak szenzációt az USA fõellenségének elfogásából, törvény elé állításából? Saddam hussein vagy a ceausecu pár is nagyobb médiát kapott.
PSissy 2011 szept. 03. - 10:20:20
(12/71)
A SEAL-ekrõl is lesz film?