törökbálint ápr. 23. 22:27:35 Előzmény napraforgó
(935/935)
Már csak valami hasonlót lehetne elképzelni, na de akkor nem tudott volna normálisan az üzleti ügyekről sem beszélni az apjával. Persze, h érdemes tovább nézni, ha már eddig eljutottunk, hogy mit tudnak ebből a rejtélyes dologból kihozni. Bocs - de egy durvább megoldás ütősebb lenne ide, de félek h attól vmi hülye piszi miatt elzárkóznak és kapunk majd egy "könnyen emészthető" , banális végkifejletet a nyakunkba. /Ami egyben az évad lezárását is jelenti./
5/10
napraforgó ápr. 23. 21:42:58 5/10
(934/935)
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit találtak ki Ninának. Megőrült és diliházba került?
Mer a kezelésektől biztos nem kell bekattanni.

Eleve egy baromság volt szerencsétlent Tirolba száműzni, amikor az apja élettársa az Európa hírű zseniális nőgyógyász professzor asszony. Talál nála jobbat Tirolban?
5/10
Záporeső9 ápr. 23. 19:50:23 5/10 Előzmény raskailea
(933/935)
Pontosan így vagyok én is. Most már csak azért is végig fogom nézni. Főleg, hogy két évad várható csak.
5/10
napraforgó ápr. 23. 08:55:54 5/10
(932/935)
A Rozner - Dolinsky cégnek 5 tulajdonosa volt, a 3 Dolinsky gyerek és a 2 Rozner fiú. Szlávó kiválásával a cég 1/5-e az övé lesz. Sehogy nem értem Evát, aki hosszas számolás után 0-ra hozta ki Szlávó részesedését. Azért ez képtelenség. Ráadásul Peter az ő nyakába akarja varrni a márkaváltással járó költségeket is. Ami megint fura, hisz nemcsak a Rozner cégnek kell új levélpapírt és cimkéket nyomni, hanem a Szlávó által képviselt új cégnek is. Nem tudom, annak mi lesz a neve, Krammer - Dolinsky?

Kicsit csodálkozom, hogy Karolnak nincs semmiféle titkos tartaléka, hogy kénytelen az öccse nyakán élni.
raskailea ápr. 22. 23:05:47 Előzmény Záporeső9
(931/935)
Én is mindig elhatározom, hogy nem nézem tovább, mert már egyre több szereplő idegesítő, de aztán mégis. Hogy még két évadon át mit tudnak kihozni ebből a sztoriból...
raskailea ápr. 22. 23:02:02 Előzmény napraforgó
(930/935)
Ráadásul Martint 2-3 nap után azonnal kikiáltották alkoholistának, mert szétesett lelkileg és 2-3 este berúgott. Az persze helyes, hogy Fiala figyelmeztette és észhez térítette, de azért az alkoholizmus nem itt kezdődik.
5/10
napraforgó ápr. 22. 19:52:42 5/10 Előzmény Záporeső9
(929/935)
Ezen kívül már csak 2 évad lesz.
5/10
napraforgó ápr. 22. 19:52:42 5/10 Előzmény Záporeső9
(928/935)
Ezen kívül már csak 2 évad lesz.
5/10
Záporeső9 ápr. 22. 19:44:47 5/10
(927/935)
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy még lesznek újabb szereplők, és a régi karakterekről már szó sem esik. Jó hosszú sorozat, ha még lesz három évad, abba bele is őszülök :)
5/10
napraforgó ápr. 22. 17:59:18 5/10
(926/935)
És abból mit akarnak kihozni, hogy Peter hirtelen tönkreteszi a céget, miután minden szakemberétől megszabadult? Épp csak rendbehozták a céget a Maxilandes fiakó után és most belülről bomlasztja szét az egészet.

Martin meg 2-3 hét alatt hirtelen alkoholista lett, másik 2 hét alatt meg kigyógyult belőle.
Szóval zavaros a forgatókönyvírók feje, össze-vissza írnak mindenfélét.

Lidia meg miért érzett olthatatlan vágyat arra, hogy megnézze a Szlávó által vásárolt csarnokot, hisz egyáltalán nem ért a borkészítéshez? És ha már meg akarta nézni, miért nem Szlávóval tette? Esetleg Ivánnal?
raskailea ápr. 22. 17:57:51 Előzmény agbrenv
(925/935)
Én már nem is emlékszem, Karin mikortól tűnt el. Az is egy fura karakter volt, gonosz, sötét alak, megmentették az életét, de amikor már rendbejött, újra egyre gonoszabb lett.
raskailea ápr. 22. 17:55:23 Előzmény napraforgó
(924/935)
Mondon én, hogy jó nagy káosz az egész. Félbehagyott szálak, következetlen események, szóval, a forgatókönyv nem a szlovák filmipar gyöngyszeme.
raskailea ápr. 22. 17:53:21 Előzmény agbrenv
(923/935)
Arról nem is beszélve, hogy Viera régi nagy szerelmével, Ivannal nem fog összejönni végül? Eleinte azt hittem, hogy belőlük majd egy pár lesz a régi szép idők emlékére.
5/10
napraforgó ápr. 22. 17:48:59 5/10 Előzmény raskailea
(922/935)
Igen, először jött ezzel a "mi fiunk" dumával, azt hittem, hogy ezt majd elragozzák a végtelenségig. De nem, Összeboronálták Diánával, ami érthetetlen számomra. Diána már el is felejtette Maxot, holott állandóan a gyógyszereivel üldözte. És no lám, Maxnak már semmi baja, Karol viszont ott negédeskedik Diána nővérrel.

Amit Ninával művelnek, az is fura. Azért a termékenységi kezelések nem olyanok, hogy semmi mást ne csinálhatna egy nő mellette. Tulajdonképpen a terhességét beleírhatták volna a történetbe.
6/10
agbrenv ápr. 22. 17:19:06 6/10
(921/935)
Karin amúgy jól eltűnt, azt tudom hogy ez az utolsó évada, szóval lehet már elő sem kerül, ami fura, hogy 7 évad után egy már-már főszereplő kaliberű karaktert így lezárás nélkül csak eltűntetnek. Javítsatok ki ha tévedek, de utoljára Krammer letartóztatása előtt láttuk, amikor Peter elverte. Azóta nem mutatták.

Ninánál kimagyarázzák azzal hogy bekattant és csak a terhességes kezelés érdekli? Megy offscreen a gyogyóba vagy mi? Robót is a wikipédia úgy írja, hogy minden évadban szerepel, de emlékeim szerint voltak évadok amiben csak említve volt, ha jól hiszem a 6. évadban sem szerepelt, bár az aligha volt évad, olyan hamar lezárták, nem is volt nagyon átfogó témája.

Bár ő nem hiányzik és inkább pozitívum, hogy nem szerepel, de a cégnél lévő folytonos kerékkötő konfliktuskeltő szereplőt is eltűntették.

Meg amúgy, most Viera nagy szerelme is szó nélkül eltűnt már jópár rész óta.
raskailea ápr. 18. 16:44:35 Előzmény raskailea
(920/935)
Bocs', javítom: .. kettőjük közül ő a gonoszabb.
raskailea ápr. 18. 16:43:08 Előzmény napraforgó
(919/935)
Bennem időnként felmerül a kérdés, hogy egyáltalán minek nézem? Annyi zagyvaságot hordanak össze az írók, annyi befejezetlen, félbemaradt motívum van a cselekményben, hogy egyre inkább dilettáns munkának látszik az egész.
raskailea ápr. 18. 16:38:24 Előzmény napraforgó
(918/935)
Amikor Karol először jött ezzel a "fiunk" szöveggel, azt hittem, ki fog derülni valami mentális, súlyos dolog, téveszme, akármi, de aztán semmi. Vavro meg egyre undorítóbb gazember lett, annakidején sajnálni lehetett amiatt, hogy Karol hogy kihasználta és szolgának tekintette, de most már kettőjük közül a gonoszabb.
5/10
napraforgó ápr. 16. 16:02:40 5/10
(917/935)
Egyáltalán nem értem hogy miért olyan borzasztó nagy hiba az, hogy Slávó a R-D cég mellett - mintegy másodállásban az Akácos dűlőben is tevékenykedik. Peter meg dühöng és kirúgja. Olvasom, hogy Milicát is. Sőt, Igor is gondolkodik a távozáson. Meghülyült ez a Peter? A legjobb embereit veszíti el, nem marad szakértő borásza, csak egy rakás segédmunkás. Ő maga teszi tönkre a borászatot, amelynek a vezérigazgatója.

A forgatókönyvírók már annyi zagyvaságot hordanak össze.

Mi ez a szamárság Karol és Diana között? Miért idétlenkedik Karol azzal, hogy Lidia fiát a sajátjának akarja? Vavro elvadulását sem értem, nemég még a hamut is mamunak mondta, most meg egy dörzsölt maffiózó.
5/10
napraforgó ápr. 16. 16:02:39 5/10
(916/935)
Egyáltalán nem értem hogy miért olyan borzasztó nagy hiba az, hogy Slávó a R-D cég mellett - mintegy másodállásban az Akácos dűlőben is tevékenykedik. Peter meg dühöng és kirúgja. Olvasom, hogy Milicát is. Sőt, Igor is gondolkodik a távozáson. Meghülyült ez a Peter? A legjobb embereit veszíti el, nem marad szakértő borásza, csak egy rakás segédmunkás. Ő maga teszi tönkre a borászatot, amelynek a vezérigazgatója.

A forgatókönyvírók már annyi zagyvaságot hordanak össze.

Mi ez a szamárság Karol és Diana között? Miért idétlenkedik Karol azzal, hogy Lidia fiát a sajátjának akarja? Vavro elvadulását sem értem, nemég még a hamut is mamunak mondta, most meg egy dörzsölt maffiózó.