9/10
Add3m 2025 nov. 29. - 20:29:20 9/10 Előzmény -Feri
(4/4)
Aki nem olvasta a film alapjául szolgáló mangát Spoiler következik: Na szóval Reze-t a vörös hajú csaj Makima (ő a fő genya valójában) bérelte fel Denji ellen és az Angyal démon is a kezére játszik. Makima valójában az irányítás démon és a fő célja a láncfűrész démont megszerezni bármi áron.
8/10
-Feri 2025 nov. 10. - 15:23:36 8/10
(3/4)
Úgy ültem be rá, hogy nem láttam semmit a sorozatból. A látvány tényleg nagyon ott volt, de valaki rajongó világosítson fel legyen szíves, hogy

ha azok ketten a legvégén tíz másodperc alatt megölték a lányt, akkor miért hagyták annyit tombolni korábban és beszopni egy csomó emberveszteséget? Köszi.

8/10
Dortmund 2025 okt. 25. - 21:07:58 8/10
(2/4)
A film pontosan azt hozza, amit a sorozat is: bizarr, humoros és érzelmes jelenetek tömény akcióval fűszerezve. Akinek tetszett az 1. évad, annak egyenesen kötelező megnézni. A film eleje lassabban építkezik, aztán jön az elszabadult őrület. A MAPPA stúdió szokás szerint remek hangulatot hozott a zenékkel és a rajzolással, így továbbra is megtöltik élettel ezt a világot.
Az egyetlen hátránya a filmnek talán az, hogy nem áll meg a saját lábán. Valamennyire ismerni kell a sztorit, mert egy átlag néző nem is tudja, hogy mire is kell itt számítani vagy hogy ki kicsoda.
Nem tudom, hogy a 3D mennyi élményt ad hozzá , de 2D-ben teljesen jó.
10/10
Anyádba 2025 okt. 24. - 22:21:27 10/10
(1/4)
Mestermű! Érdekes figyelni a visszatérő mesére. Mit is jelent a történtek tükrében? Egy modern történet a modern embernek.