Téma: Daniela

talec 2013 febr. 16. - 20:14:37
(10/10)
Bárcsak újra lenne Daniela a képernyõn, sajnos nem láttam minden részt. Olyan jó lenne, ha újra a nézõk elé varázsolná Mexikót.:) Sok érdekességet mondott és nemcsak az ételekrõl. Nem nagyon nézem az ilyen mûsorokat, de ezt elkezdtem nézni és tetszett. Pont akkoriban sokat olvastam Mexikóról más vonalon, autóverseny vonalon és ezért is nagyon megfogott ez a mûsor. A mûsorvezetõ pedig egy normális arc.
10/10
Pickwick 2013 jan. 15. - 01:07:58 10/10
(9/10)
Csak most találtam rá erre a mûsorra (nem nagyon néztem eddig a tv paprikát, sem fõzõs mûsorokat), még csak egy részt láttam, de nagyon tetszik.
Daniela is aranyos, és én is imádtam, hogy közben mesélt Mexikóról. Fogom nézni a mûsorát máskor is!
10/10
edina.kurdi 2012 szept. 15. - 17:36:03 10/10 Előzmény fáklyás menet
(8/10)
te jo eg, ha ennyire felzaklatja a lelkivilagod, akkor inkabb ne nezd!
fáklyás menet 2012 szept. 06. - 18:57:00 Előzmény Liz41
(7/10)
Tök mindegy, hogy rokonom, barátom -e aki fõz vagy ismeretlen, nem ennék a fõztjébõl, ha tudnám, hogy úgy készíti az ételt, hogy beleeszik, majd újra beleteszi a nyálas evõeszközt. Bunkóság ilyet csinálni.
A természetességébõl meg sokat ront a sminkje. Bár tudom, hogy az tévénél szinte kötelezõ, de ha már kell, vehették volna kevésbé láthatóra.
buenas noches: Szerintem se kell más, elég ha õ fõz. Bár amit nézek most részt, abban épp meghívta egy spanyol barátját és magyarázza neki az összetevõket, meg kérdezi tõle, hogy milyen.
talec 2012 szept. 06. - 18:51:15
(6/10)
Kellemes meglepetés volt ez a mûsor. Pár részt láttam régebben belõle csak, elõtte a táncos mûsort sem láttam, amiben Daniela is szerepelt. Nekem van egy alapelvem: talán igényem arra, hogy tájékozott legyek, hogy megismerjek más kultúrákat. Persze csak tv, könyv, vagy net jöhet szóba.

Gyerekkoromban földrajzi atlaszokat bogarásztam (nincs gondom, ha az olimpia alatt, karibi atlétákat látok, pár éve még néhány ember azt sem tudta a tv-ben, rádióban, hogy melyik országról beszél, hogy az hol van), vagy mindig örök útleírásokról, felfedezõkrõl van könyvem. Szóval, nekem ez ezért tetszett, hogy a magyar-mexikói Daniela elég sok érdekességet mondott és nagyon jó stílusban. Legyen szó ételekrõl, vagy bármirõl. Mexikóról sem tudtam túl sokat, ami filmekbõl pár könyvbõl, sportból megmaradt.

1986, Irapuato. Szovjetunió-Magyarország 6-0 (örök emlék sajnos) és az egész Vb. Elõtte ott nagy földrengés volt, sok halottal. Az aztékokról, majákról persze mindenki halott és olvasott már, egy nagy antropológiai múzeum is van ott a fõvárosban. Én F1 kedvelõként tudtam természetesen a Rodriguez testvérekrõl és a híres versenypályáról. És most Perez-rõl természetesen. Filmkedvelõként pedig hallottam, hogy sok filmet gyártanak Puerto Vallarta környékén. Hír kedvelõként pedig, a bûnözési hullámról is hallottam. Na meg, volt már 1-2 korty tequila is.

És a magamfajta átlagember találkozhatott még Ganxsta Zolee pár számában ezzel az országgal. Úgyhogy örülök, hogy mûvelõdhettem kicsit. Jó mûsor volt. Köszi Daniela
10/10
edina.kurdi 2012 aug. 19. - 12:45:50 10/10 Előzmény buenas noches
(5/10)
Miert is? Tokeletesen jo egyedul, kulonosen tetszik, ahogy kipotolja az idot mexikoi sztorikkal, szokasokrol beszel. Ezzel nagyon feldobja a musort szerintem.
10/10
offtopic
Liz41 2012 márc. 08. - 09:54:38 10/10 Előzmény judyteam
(4/10)
Laci Hornácek a cseh szakács (Receptdaráló) is tetszik, pedig ujjal kóstólták meg az ételt! :))
Természetesek!!! Ez a lényeg!
10/10
offtopic
Liz41 2012 márc. 08. - 09:49:47 10/10
(3/10)
Nekem nagyon tetszik Daniella mûsora! :)) Nagyon helyes, természetes.
Valószínû, ha étterembe fõzne és nem a rokonainak barátainak nem rakná vissza a kanalat! Ez a legkevesebb!!
Ha nem tetszik, akkor nézd a Béres Alexandrát a mísz megjátszós ---át!
judyteam 2012 jan. 02. - 16:37:08 Előzmény buenas noches
(2/10)
Szia. Soha nem tudtam megérteni, hogy ha valaki megkostól egy ételt pl.egy kanállal,
miért kell ugyanazt a kanalat az ételbe visszatenni, és
mindezt a nyílvánosság elött ?! Szerintem ez egy kicsit gusztustalan , de ez csak az én véleményem.
10/10
buenas noches 2009 aug. 23. - 11:27:15 10/10
(1/10)
Nagyon kedves lány, de jó lenne mellé egy srác, vagy egy másik lány, akivel együtt fõz.